Uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst

Er det muligt at komme uønsket hårvækst til livs ved hjælp af en behandling, og hvad vil resultatet af en behandling være?

Uønsket hårvækst

Hvis man har uønsket hårvækst, som man godt kunne tænke sig at komme til livs, så kan dette gøres på flere forskellige måder. Der er nogle måder, som er mere effektive end andre. En meget effektiv måde at komme uønsket hårvækst til livs på, er ved at gøre brug af en behandling.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Det er ganske enkelt en behandling, hvor der bliver gjort brug af en særlig type lys, som gør, at der ikke kan gro hår på det belyste sted. Denne behandling kalder man for en ellipsebehandling, og det er en behandling, hvor lyset går ind og ødelægger ens hårsække, og det gør, at man ikke længere har mulighed for at gro hår på det belyste område.

En behandling hvor der bliver gjort brug af IPL, som er den behandling hvor man benytter lys, vil kræve, at man får et sted i mellem 4 – 6 behandlinger med lys, før at der vil vise sig et resultat. Det sværeste sted at slippe af med den uønskede hårvækst er uden tvivl i ansigtet, da hårene er meget letpåvirkelige af de mandlige kønshormoner.

Nogle steder på kroppen kan det være en nødvendighed at få foretaget et sted imellem 6 – 8 behandlinger, inden behandlingen giver et tilstrækkeligt resultat. Typisk er intervallerne af disse behandlinger ca. et sted imellem 2 og 3 måneder. 

Hvorfor kan det være en god idé at få fjernet uønsket hårvækst?

Der er mange rigtig gode grunde til at slippe af med den uønskede hårvækst. Først og fremmest er det som regel ikke særlig pænt at se på. Derudover vil det også være meget praktisk, da man på den måde kan undgå ofte at skulle barbare sig. 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links