Udskiftning af brystimplantater

Udskiftning af brystimplantater

Et brystimplantat er ikke noget, som holder for evigt. Det vil holde i en årrække, hvorefter man er nødsaget til at skifte det ud med et nyt. Man foretager også udskiftning af brystimplantater hos de patienter, som er utilfredse med den oprindelige størrelse på deres brystimplantater. 

Udskiftning af ødelagte brystimplantater

Når du skal have udskiftet et brystimplantat, så foregår dette ved, du får skåret et snit under brystets fold eller under din armhule. Dette afhænger af, hvordan den enkelte patient ser ud. Hvis der er tale om, dit brystimplantat er af silikone, så vil lægen, før det fjernes, sikre sig, at der ikke er gået hul på det implantat, der sidder i forvejen. Er der i stedet for tale om et implantat af saltvand, vil lægen, der skal udskifte dit implantat, i stedet dræne det brystimplantat, der sidder i forvejen.

Herefter vil lægen fjerne det siddende implantat samt det omkringliggende arvæv. Dernæst vil det nye implantat blive indsat.

Modtag tilbud på udskiftning af implantat hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Modtag tilbud på udskiftning af implantat hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Bivirkninger i forbindelse med udskiftning af dit brystimplantat

Når man skal have udskiftet et brystimplantat, så skal man være klar over, at der vil være en række forskellige bivirkninger i forbindelse med operationen. Først og fremmest skal man være indstillet på, at der vil komme et permanent ar som følge af denne operation. Derudover vil der også forekomme mindre bivirkninger, som alle kun er kortvarige. Nogle af disse ting er blandt andet hævelse på det behandlede sted, en midlertidig ømhed og risiko for blå mærker. Derudover kan brystvortens følsomhed godt føles forandret i visse tilfælde.

Bedøvelse under operationen, hvor dit brystimplantat bliver udskiftet

Når man skal have fjernet sit brystimplantat, uanset hvilken type brystimplantat man har fået indsat, vil man som regel komme i fuld bedøvelse. Operationen foregår ambulant eller under en kortvarig indlæggelse.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo