Tragtbryst/fuglebryst - Sådan forholder du dig

Tragtbryst/fuglebryst - Sådan forholder du dig

Tragtbryst er også det, som hedder fuglebryst. Fuglebryst er betegnelsen for, når ens bryst buler frem. Man kalder det også for kyllingebryst. Hvis du har dette, og du godt kunne tænke dig at slippe af med det, så kan dette gøres ved brug af plastikkirurgi. Det kan en af de dygtige læger rundt omkring i landet hjælpe dig med at få udført.

Trygtbryst / fuglebryst ser man tit hos teenagere

Fuglebryst forekommer hyppigst, når man er teenager. Dog betyder dette naturligvis ikke, at det udelukkende forekommer hos den yngre del af befolkningen. Det sker naturligvis også for folk, som er kommet lidt op i alderen, men i langt de fleste tilfælde er det teenagere, som får fuglebryst.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Priserne på at få foretaget plastikkirurgi hos en dygtig og erfaren læge nær dig

Den pris du skal betale for at få udført plastikkirurgi, kan variere meget alt afhængig af, hvor du skal have foretaget din behandling. Der vil desuden være nogle situationer, hvor der er behov for, at der bliver foretaget mere end en behandling, før du som patient er tilfreds med det endelige resultat. I det tilfælde kan det godt koste en anelse mere, end hvis man blot skulle have foretaget en enkelt behandling.

I de fleste tilfælde vil dog ikke være tale om et højt antal af behandlinger.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo