I den sydlige del af Jylland finder du Sønderborg. I Sønderborg er der op til flere tandlæger, som kan stå til rådighed, hvis du skulle ske at opleve problemer med dine tænder. Dette gælder både, hvis du kommer til at opleve pludselige skader på dine tænder og hvis du bare skal til et regelmæssigt tandlægetjek.

Hvad kan man få hjælp til hos en tandlæge?

Man kan få hjælp til flere forskellige ting hos en tandlæge. De kan både være behjælpelige med at reparere dine tænder, hvis du har fået huller, og de kan hjælpe dig, hvis du har slået et stykke af din tand. Tandskader kan forekomme af mange forskellige årsager.

Hvordan opstår tandskader, som gør det nødvendigt med en tandbehandling?

Hvis man har fået huller, så kan det eksempelvis skyldes manglende plejning af ens tænder, hvis man eksempelvis ikke sørger for at børste tænder minimum 2 gange dagligt, eller hvis man ikke sørger for at benytte tandtråd, som de fleste tandlæger anbefaler.

Det kan også i visse tilfælde skyldes ens madvaner. Man ser ofte, at de som eksempelvis drikker meget sodavand, eller dem som drikker meget kaffe oftere oplever at have tandproblemer, end de som ikke har et højt indtag af sodavand og kaffe. Andre ting som også kan være skyld i tandskader er blandt andet slik, da det indeholder meget sukker. Rygning kan desuden også være skadeligt for tænderne.

Tandeftersyn hos tandlæger i Sønderborg

Derudover kan du naturligvis også få foretaget et helt almindeligt tandeftersyn hos din tandlæge. Dette vil du som regel få foretaget et sted imellem 1 og 2 gange hvert år. Dette varierer alt efter hvilken tandklinik, du har, og alt efter hvor godt et tandsæt, du har. Det kan være en god idé at gå til sit regelmæssige tandeftersyn 2 gange om året, hvis man af og til oplever problemer med tænderne. Tandeftersyn kan være en god idé, da det kan virke forebyggende mod eventuelle større skader som eksempelvis huller i tænderne.

Det er let at skifte til en tandlæge i Sønderborg

Hvis man ønsker at skifte fra sin nuværende klinik til en ny klinik, så kan dette gøres utrolig let. Du skal ganske enkelt kontakte den tandklinik, som du benytter dig af i øjeblikket, og meddele dem at du ikke længere ønsker at komme på deres klinik. Når dette er meddelt til tandlægeklinikken skriftligt via. telefon eller e-mail eller eventuelt ved fysisk fremmøde, så vil du ikke længere blive kontaktet af klinikken med henblik på at få foretaget et tandeftersyn.

Når du er meldt af din gamle klinik, skal du blot tage kontakt til den klinik i Sønderborg, du ønsker at have. Herefter vil de sætte dig ind i deres kundekartotek, og du vil efterfølgende få indkaldelse til tandeftersyn fra dem.

Pil

Modtag tilbud