Har du bopæl i nærheden af Slagelse, og har du behov for en tandlæge, så er der flere tandklinikker at vælge imellem. Der er tandlægeklinikker både for børn og voksne i Slagelse, så både dig og dine børn kan få udført tandoperationer og tandeftersyn af en dygtig tandlæge med erfaring.

Tandeftersyn hos tandlæge i Slagelse

I Slagelse har du mulighed for at få udført et ganske almindeligt tandeftersyn på flere forskellige tandlægeklinikker. Tandeftersyn kan udføres af tandlæger, men det kan også udføres af tandplejer. Dog er det kun tandlæger, som må udføre større tandbehandlinger – ikke tandplejere.

Prisen for besøg hos en tandlæge

Når man kommer til et tandeftersyn, så er det gratis, at komme til, hvis man er umyndig under 18 år. Det er gratis, da staten betaler for alle tandlægeeftersyn for børn under 18 år. Det er desuden også gratis for børn under 18 år at få repareret eventuelle huller i tænderne. Dette bliver ligeledes også betalt af staten. Er man derimod over 18 år, så er man i Danmark selv forpligtiget til at stå for betalingen af sin tandlægeregning. Dette gælder både for tandeftersyn og for reparation af tandskader uanset omfanget.

Tandlæger i Slagelse og omegn kan være behjælpelig med reparation af skadede tænder

En tandlæge er uddannet til at hjælpe med flere forskellige typer af tandbehandlinger. De kan udbedre mange forskellige typer af skader ,som eksempelvis hvis du har knækket en tand. De kan også være behjælpelige, hvis du har fået et hul i en eller flere af dine tænder, som skal fyldes ud. Dette gøres typisk med et tandimplantat. Hvis en tand er særlig skadet, så benytter man også tandkroner, som er en dyrere løsning, men samtidig også en løsning, som er holdbar i mange år frem. 

Bredt udvalg af tandlægeklinikker i Slagelse

I Slagelse er der tandlægeklinikker til både børn og voksne. Du kan desuden også finde specialtandlæger, som kan hjælpe med eksempelvis indsættelse af en bøjle. Uanset hvilken type tandlæge du har behov for, så vil der være en klinik i Slagelse eller omegn, som kan give dig en hånd.

Pil

Modtag tilbud