Hvor ofte bør man besøge en tandlæge?

Det er forskelligt fra person til person. Normalt går de fleste til tandlæge et sted i mellem 1 og 2 gange om året, men nogle personer skal oftere til et regelmæssigt tjek. Dette er eksempelvis folk, som bærer en tandbøjle. Derudover er der samtidig også folk, som går til tandlæge oftere end 1 – 2 gange om året, hvis de generelt set har dårlige tænder.

Man skal i øvrigt også sørge for at tage kontakt til sin tandlæge for at få et tandtjek, hvis man pludselig oplever smerter i en eller flere af sine tænder. Det kan være vigtigt at få tjekket, for hvis der eksempelvis er et større hul på vej, så skal dette laves hurtigst muligt, så det ikke udvikler sig yderligere, at få tjekket, for hvis der eksempelvis er et større hul på vej, så bør man få

Få indsat et tandimplantat på tandklinik i Silkeborg

Et hul i en tand kan forekomme af mange forskellige årsager, og hvis man har fået et hul, som er det en god idé at få det fyldt ud. Dette kan man få gjort med en tandfyldning hos sin tandlæge. Hvis ens tand er i særlig dårlig stand, så er man også mulighed for at få sin gamle tand fjernet og i stedet for få indsat en ny.

Dette kan gøres med et tandimplantat. Et tandimplantat er et titaniumbaseret skrue, som bliver indsat der, hvor man før havde en tand. Man kan få tandimplantater af forskellig slags, og det er desuden forskelligt hvordan de bliver lavet. Det afhænger meget ofte af hvor mange tænder, der skal skal fjernes eller repareres.

Hvis der er tale om mange tænder, så vil man ofte få indsat en tandbro, men er der blot tale om en enkelt tand, så vil man alt afhængig af hvor omfattende en skade tanden har indsætte en tandfyldning af eksempelvis sølv eller guld. 

Reparation af knækket tand i Silkeborg

Der kan forekomme uheldige situationer, hvor man kan være nødsaget til at få repareret en tand, hvis den er knækket. Dette kan du få hjælp til hos en dygtig og erfaren tandlæge i Silkeborg – og dem er der mange af. I Silkeborg finder du flere klinikker med folk, der har specialiseret sig i at reparere tænder, som er gået i stykker.

Pil

Modtag tilbud