I den følgende artikel vil du få et indblik i de forskellige typer af tandklinikker, der findes i Roskilde og omegn. Der findes nemlig flere forskellige, som har forskellige arbejdsområder.

Er der specialtandlæger i Roskilde med fokus på montering af tandbøjle?

Der er tandlæger i Roskilde med speciale i eksempelvis montering af tandbøjle, så hvis man skal have monteret en bøjle, så er der god mulighed for at få hjælp, hvis man har en tandlæge i Roskilde eller omegn.

Hvor meget koster det at få foretaget et tandeftersyn på en tandklinik i Roskilde?

Prismæssigt må man forvente, at det vil koste under 500 kroner, hvis man bare skal have udført et ganske almindeligt tandeftersyn, og der ikke er nogle skader på ens tænder. Hvis man derimod komme til tandeftersyn, og der bliver konstateret skader, som er nødsaget til at blive repareret, så vil det prismæssigt ligge væsentligt højere.. At få repareret til tand kan prismæssigt variere alt efter hvort omfattende en skade, der er tale om.

 Er der stor prisforskel på at få indsat et tandimplantat og få indsat en krone hos en tandlæge nær mig?

Det kan være forholdsvis store prisudsving, når man får indsat tandimplantater og når man får indsat tandkroner. Det skyldes først og fremmest, at det er forskelligt fra patient til patient hvor omfattende en behandling, der skal udføres. Jo mere omfattende en behandling der er tale om, jo dyrere vil den som regel også altid være.

I forhold til tandimplantater og kroner så er det stort set altid dyrere at få indsat en krone, end det er at få lavet et tandimplantat. Typisk vil en krone også være en mere holdbar løsning på lænere sigt, hvor et tandimplantat har lettere ved at gå i stykker igen, hvorefter der skal foretages en ny fyldning.

Så hvis du er på udkig efter en dygtig tandlæge i nærheden af Roskilde, som kan give dig en hjælpen de hånd både med at udføre tandeftersyn samt reparation af en eller flere af dine tænder, så er der god mulighed for at finde en tandklinik, som passer godt til netop dig.

Pil

Modtag tilbud