Her vil du kort få opridset nogle af de forskellige typer af tandlæger der findes i Odense. Odense er Danmarks 3. Største by, og der er derfor mange indbyggere. Der skal naturligvis også være tandlægeklinikker nok til de mange indbyggere, og der er mange forskellige tandlægeklinikker i Odense, som man kan vælge imellem alt efter, hvad man har behov for.

Bøjletandlæge i Odense og omegn

I Odense er der flere klinikker, som kan hjælpe en, hvis man har en skade på sit tandsæt, som gør, at man har behov for at få monteret en bøjle. Bøjle er noget man får sat på i en forholdsvis ung alder i langt de fleste tilfælde. Dette gøres hvis barnet har en forkert tandstilling, som kan give barnet skader på tænderne senere hen, eller som kan give barnet forringede tyggefunktioner. 

Specialtandlæger med geografisk placering ved Odense

Specialtandlæger kan for nogen være nødvendigt. Specialtandlæger anvendes eksempelvis i visse tilfælde til psykisk udviklingshæmmede eller til personer, som har en sindslidelse.

Nødbehandling af tandskader i Odense og omegn

Der kan forekomme akutte skader på ens tandsæt, som gør, at man er nødsaget til at få behandling omgående. Det kan eksempelvis være i tilfælde af kraftige og pludseligt opståede tandsmerter eller lignende. Det kan eksempelvis også være i tilfælde af, at man har knækket et større stykke af en eller flere af sine tænder ved et uheld.

Fyldning af huller og indsættelse af krone på professionel tandlægeklinik i Odense og omegn

Udover ovenstående forskellige typer af tandlæger, så finder der i Odense naturligvis også en helt almindelig og klassisk tandlægeklinik, som kan give dig et normalt tandeftersyn, og som kan hjælpe dig, hvis du skulle have et eller flere huller, som du skal have fyldt ud ved hjælp af et tandimplantat.

Du kan desuden også få indsat en krone som en erstatning for en eller flere af dine tænder, hvis du ønsker dette. Der kan være fordele og ulemper både ved at få indsat en krone og ved at få lavet et tandimplantat.

Typisk vil et tandimplantat være billigere at få lavet end det er, at få indsat en krone. Dog er der en større chance for, at et tandimplantat vil gå i stykker end at en krone vil gå i stykker. Dog er det dyrere at få indsat en krone. Derfor skal man overveje hvilken af de 2 forskellige muligheder, man foretrækker at få udført.

Pil

Modtag tilbud