Er der et stort udvalg af erfarne og specialiserede tandlæger i Næstved?

I Næstved er det muligt at finde flere klinikker, som arbejder med forskellige former for behandling af tænder. Der er klassiske tandklinikker og så er der også bøjletandlæger, som kan hjælpe dig, hvis du i forvejen har en tandbøjle, eller hvis du eller dit barn har behov for en.

Kan jeg spare penge ved at finde en anden tandlægeklinik med beliggenhed i Næstved eller omegn?

En afgørende faktor for om du sparer penge på dit tandlægeskift eller ej er naturligvis, hvad du betaler for behandlinger hos din nuværende tandlæge. I Næstved kan du finde flere forskellige klinikker, som tilbyder almindelige tandtryk såvel som de mere omfattende tandreparationer, som kan være nødvendige at foretage, hvis patienten har omfattende tandskader.

Er det dyrt at få foretaget tandoperationer?

Prisen for at få lavet tandoperationer kan være meget varierende. Prisen kan svinge alt efter hvad det er for en operation, som man skal have lave. Det er klart, at det ikke er alt, som koster det samme at få lavet og samtidig skal man også have med i sine beregninger, at denne samme tandskade kan laves på flere forskellige måder. Hvis man eksempelvis har mistet en tand, så kan man få fyldt den tomme plads ud med flere forskellige ting.

Det kan man blandt andet få gjort med en krone, eller man kan gøre brug af en porselænstand. Hvis der er tale om flere tænder, så kan man også lave en såkaldt tandbro. Mulighederne er mange, og derfor kan det være en god idé at tage sig en snak med sin tandlæge omkring, hvilken løsning der vil være den bedste.

Hvor tit bør man tage til tandlæge og få foretaget sit regelmæssige tandeftersyn?

1 – 2 gange årligt bør man som minimum besøge tandlægen. På den måde kan man få kontrolleret, at ens tænder er, som de bør være. Det an desuden også have en forebyggende effekt, som gør, at man kan undgå eventuelle skader, som man måtte have på sine tænder vil blive forværret yderligere.

Hvordan sørger jeg for at holde mine tænder pæne og rene, så jeg kan undgå huller?

Man skal naturligvis gøre alt, hvad man kan for at undgå at få huller i tænderne. Derfor bør man generelt set tænke over, hvordan man behandler sine tænder. Man kan eksempelvis skære ned for indtagelsen af kaffe og sodavand, og så kan man også holde igen med cigaretterne. Det er alle 3 ting, som kan være medvirkende til at forværre dine tænders tilstand.

Derudover bør man sørge for at børste sine tænder minimum 2 gange hver eneste dag. En god basal mundhygiejne er en forudsætning for, at man kan undgå ubehagelige tandskader.

Pil

Modtag tilbud