Kan alle personer i Danmark under 18 år modtage gratis tandlægebehandling samt tandtjek?

Ja. Man har ikke pligt til selv at betale for sit tandlægebesøg, så længe man er under 18 år og bosiddende i Danmark. Dette er noget, som man har valgt for statslig side, da man ønsker, at alle børn i Danmark skal have et sundt og rask tandsæt

Er der mulighed for at få gratis tandlæge, når man er over 18 år, hvis man er medlem af Danmark?

Som medlem af Danmark har man mulighed for at spare rigtig mange penge på sine besøg hos tandlægen. Hvor meget man kan spare, når man er medlem af Danmark afhænger af mange forskellige ting. Det afhænger blandt andet af hvor gammel man er, og om man eksempelvis tidligere har haft nogle alvorlige skader på tænderne. Når man er medlem af Danmark, har man blandt andet mulighed for at et tilskud på 100%, når man skal have lavet et tandeftersyn. Derudover får man som medlem samtidig også rabat og tilskud på en række forskellige andre behandlinger.

Derfor kan det sagtens betale sig at undersøge, om der kan være nogle økonomiske fordele for en ved at gøre brug af sygeforsikring Danmark. For at du kan få betalt 100% af dit tandtjek, så kræver dette, at du kan leve op til en række krav, der stilles. Noget af det, som man blandt andet skal leve op til, hvis man ønsker at få betalt sit tandeftersyn, er blandt andet at man skal være et sted imellem 18 og 25 år. Derudover har det også noget at gøre med hvilken sygeforsikring, man vælger.

Er det bedst at gøre brug af tandimplantater eller almindelige tandfyldninger, når jeg skal have repareret en af mine tænder?

Som oftest vil en fyldning være en fin løsning, men der vil være en vis risiko for, at den fyldning, som man har fået lavet hos sin tandlæge, går i stykker. Sker dette, så er man nødsaget til at få foretaget en ny fyldning. Det skal dog nævnes, at der findes flere forskellige former for fyldninger, og der er nogle fyldninger, som er stærkere end andre.

En anden løsning kan også være, at man får fjernet sin nuværende og skadede tand, og får indsat en krone i stedet for. En krone er en anelse dyrere at få lavet end en fyldning, men til gengæld, kan den som regel også holde i væsentligt længere tid. Det er også muligt at få indsat en porcelænstand, som har samme farve som ens egne tænder har. Snak med din tandlæge om mulighederne.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned