Har du bopæl i Horsens eller omegn, og har du behov for at finde en dygtig tandlæge med erfaring?

Hvis din bopæl er i Horsens eller i en nærliggende by i området nær Horsens, og du er på jagt efter en dygtig og erfaren tandlæge, vil der være god mulighed for at finde en klinik nær dig, som kan hjælpe dig med alt fra reparation af eventuelle tandskader til at foretage et helt klassisk tandeftersyn.

Vil du have en tandlæge i Horsens, som kan tilbyde nogle gode priser på tandeftersyn samt reparation af skadede tænder?

Hvis du er på jagt efter en tandlægeklinik, som ligger placeret i Horsens by eller i en by nær Horsens, så er der en række klinikker, som potentielt kunne være noget for dig. Tandlægeklinikkerne i Horsens kan hjælpe dig med flere forskellige typer af tandreparationer, og de kan naturligvis også give dig et helt klassisk tandeftersyn.

Tandeftersyn i Kolding udføres ofte af klinikassistenter

Man ser forholdsvis ofte, at det er klinikassistenter og ikke tandlæger, som udfører tandeftersyn på dig som patient. Dette skyldes, at det oftest er en anelse billigere at få en klinikassistent til at gøre det, end det er at få en tandlæge til at gøre det. Det skyldes, at timelønnen ikke er helt den samme. Dette kan være en fordel for dig, for hvis det var en tandlæge, som skulle foretage et almindeligt tandeftersyn på dig, så vil du formentlig også skulle betale en markant højere pris for dit eftersyn.

En klinikassistent er uddannet til at foretage tandeftersyn, og vil derfor være lige så god til at spotte eventuelle huller og skader på dine tænder, som en tandlæge vil være. Skulle der være nogle skader på dine tænder, vil det dog være en tandlæge, som skal udbedre disse skader. En klinikassistent/tandplejer udfører ikke behandlinger, men kan dog godt hjælpe dig med eksempelvis rensning og pudsning af dine tænder.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned