Hjørring er en by i Nordjylland. Hvis du er indbygger i Hjørring, eller hvis du har din bopæl i området nær Hjørring, og du er på udkig efter en tandlæge, så vil vi her komme ind på udvalget af tandlægeklinikker i Hjørring og omegn samt komme lidt ind på prisniveauet på både tandreparationer samt tandeftersyn i Hjørring-området.

Bøjletandlæge i Hjørring

Tandbøjle er noget, man som oftest får indsat, når man er barn, eller når man er ung. Tandbøjle får man monteret for at sikre, at man ikke ender ud med at få skader på tænderne, som følge af at man har et skævt tandsæt. Nær Hjørring finder du bøjletandlæger, som har mulighed for at hjælpe dig eller dit barn med montering af en tandbøjle. 

Børnetandlæge i Hjørring

I Hjørring har du mulighed for at finde flere forskellige tandlæger, som kan hjælpe dig med udførelse af både tandeftersyn samt reparation af tænder på både børn såvel som voksne.

Priser på at få foretaget et tandeftersyn i Hjørring

I Danmark har man, såfremt man er under 18 år gammel, mulighed for at få betalt sit tandeftersyn og faktisk også sin tandoperation. Dette skyldes, at staten går ind og betaler for dette. Er man derimod fyldt 18, så er man selv ansvarlig for at betale for både tandeftersyn og reparation af tandskader. 

Priser på at få udført reparation af tænder samt indsætning af tandimplantater og kroner på tænder på tandlægeklinikker i Hjørring og omegn

Prisen for at få udført reparation af ens tænder afhænger meget af, hvilken type af operation, man skal have foretaget. Man kan få foretaget mange forskellige typer af operationer hos sin tandlæge, og prisen er bestemt af hvor omfattende en behandling, man skal have foretaget.

Hvis man er under 18 år, så er alle tandbehandlinger gratis, da det bliver betalt af staten.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned