Er det nemt at skifte til en ny tandlægeklinik, som har en beliggenhed i Hillerød eller omegn?

Ja, det er ganske nemt, let og enkelt at skifte fra din nuværende tandlæge til en ny tandlæge i Hillerød eller omegn. Det kan du gøre meget let ved at tage kontakt til din nuværende tandlægeklinik og meddele dem om, at du ønsker at blive meldt ud. Det kan du både gøre telefonisk, via. mail eller ved fysisk fremmøde på tandklinikken.

Når du har gjort det, skal du efterfølgende tage kontakt til den nye tandklinik og meddele dem om, at du ønsker at blive meldt ind hos dem. Herefter vil du fremover bliver indkaldt til tandeftersyn hos den nye tandklinik.

Kan man spare penge ved at skifte til en anden klinik?

Ja, der vil i nogle tilfælde faktisk være en del penge at spare. Især hvis man ofte har udgifter til tandlægeregninger kan selv små besparelser jo løbe op i sidste ende, men der kan faktisk være nogle forholdsvis store besparelser på udførelse af forskellige reparationer hos tandlægerne. Priserne varierer alt efter hvilken klinik man vælger, så der vil muligvis være en chance for, at du kan spare penge på tandoperationer, som du får foretaget af din tandlæge i Hillerød eller omegn.

Når det kommer til tandeftersyn, så vil der dog nok ikke være særlig meget at spare. Som udgangspunkt er priserne for at få udført et almindeligt tandeftersyn stort set de samme de fleste steder. Prisen ligger meget ofte på under 500 kroner for et normalt tandeftersyn, hvor man får renset og poleret sine tænder og såfremt der ikke er nogle skader på ens tænder, som tandlægen skal reparere.

Har jeg mulighed for at få bleget mine tænder på en tandklinik i Hillerød?

Indenfor de senere år, er det blevet meget populært at få bleget sine tænder, og det har gjort, at der er kommet flere og flere tandlæger til, som har valgt også at tilbyde tandblegning. Når man får lavet en tandblegning, så kan det i visse tilfælde foregå på flere lokationer.

Der er nemlig en række tandklinikker, som tilbyder blegning af tænderne både i hjemmet og på deres egen klinik. Det er dog langt fra alle tandlægeklinikker, som tilbyder tandblegning, og blandt de som gør, så er det ikke altid, at man har mulighed for at lade behandlingen foregå i hjemmet, da nogle klinikker kun tilbyder at udføre tandblegningen på deres egen klinik.

Prismæssigt er det som udgangspunkt næsten altid billigere at få foretaget sin tandblegning på tandlægens klinik frem for at få det gjort i hjemmet.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned