Er der mange klinikker at vælge imellem i Helsingør?

Som bosiddende i Helsingør eller en omkringliggende by, vil det være meget oplagt at have en tandlæge, som også havde sin geografiske placering i nærheden af en selv. På den måde er der ikke så langt, når man skal til sit regelmæssige tandeftersyn, eller hvis man skulle komme ud for en skade i en af sine tænder, som man skal have lavet.

Kan jeg spare penge på tandlægeregningen, hvis jeg skifter til en anden tandlæge, som har klinik i Helsingør?

Ja, du har mulighed for at spare penge på din tandlægeregning, hvis du vælger at skifte til en anden tandlæge, som har geografisk placering i mange tilfælde. Dog er der en stor del af befolkningen, som normalvis holder fast i den samme tandlæge, som de altid har haft. Dette kan dog godt være noget, som kan koste en flere tusinde kroner om året, hvis man ofte har udgifter til tandlægen, da der er meget svingende priser hos tandlægerne.

Det afhænger naturligvis også meget af hvilke tandskader, der er tale om, for det er langt fra alle skader, som koster det samme at reparere, og det er heller ikke alle tandskader, som bliver repareret ens. Man ser tit, at den samme tandskade kan blive repareret på forskellige måder, og det udløser derved også nogle forskellige priser – alt efter hvilken måde tandreparationen foregår.

Er der tandlægeklinik for både børn og voksne i Helsingør?

Ja, stort set alle tandlægeklinikkerne i Helsingør kan tilbyde tandeftersyn samt tandbehandlinger for både børn og voksne, og hvis der er en af dine børn, som har behov for at komme til bøjletandlæge, så kan dette også lade sig gøre i nærheden af Helsingør. Der er nemlig dygtige tandlæger i lokalområdet, som har specialiseret sig i at hjælpe folk, som har fået monteret en tandbøjle eller folk, som har behov for en tandbøjle.

Har mit barn mulighed for at få foretaget sin behandling gratis i Helsingør, hvis barnet er under 18 år gammelt?

Børn, som har tandlægeklinik i Helsingør kan ligesom børn i resten af landet få foretaget tandeftersyn såvel som tandbehandlinger ganske gratis, da dette er noget, som bliver betalt fra statslig side. Det er kun, når man er over 18 år, at man er forpligtet til selv at betale for sin tandlægeregning. Når man er over 18 år, så er det både omkostninger til tandbehandlinger såvel som tandeftersyn, man er forpligtet til at betale for af egen lomme.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned