Søger du en dygtig tandlæge i nærheden af Greve, så kan du her få en række informationer omkring valg af tandlægeklinik i Greve og omegn.

Hvilke tandlæger kan jeg finde i Greve og omegn?

I Greve kan du finde tandlæger, som har speciale i forskellige typer af tandbehandlinger. Udover du kan finde flere forskellige klinikker, som kan hjælpe dig med et helt almindeligt tandeftersyn, så er der også mulighed for at finde en bøjletandlæge, der kan hjælpe dig hvis du eller et af dine børn har behov for bøjle. 

Hvad koster det at få foretaget et tandeftersyn samt tandreparation i Greve og omegn?

Priser på tandeftersyn for voksne i Greve og omegn kan være svingende, og det afhænger af en række forskellige relevante aspekter. Skal der blot foretages et helt normalt tandlægetjek, som vil man som regel ikke skulle betale mere end et beløb, som ligger på maksimalt 500 kroner. Dette er en pris for at få bekræftet, at ens tænder er i orden, og at de ikke fejler noget.

Hvis der derimod er noget galt med ens tænder, som gør det nødvendigt for tandklinikken at reparere ved eksempelvis et hul,

Først og fremmest er det af væsentligt karakter, hvor omfattende en reparation, dine tænder har behov for. Jo større og mere omfattende en behandling, som du har behov for, jo mere skal du som udgangspunkt regne med, at det vil koste.

Tandeftersyn for børn i Greve og omegn for folk under 18 år

Så længe man er under 18 år i Danmark, får man betalt sit besøg hos tandlægen fra statslig side. Dette gælder uanset, om man får foretaget et almindeligt

tandeftersyn, eller der bliver repareret en eller flere tænder. Det er altid gratis så længe man er under 18 år. Fra den dag man fylder 18 år, er man dog selv ansvarlig for at betale for sit tandeftersyn. Det samme gør sig gældende for større tandbehandlinger.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned