Kan jeg finde en dygtig tandlæge i Esbjerg, som kan hjælpe mig med reparation af skader?

Ja, der er flere forskellige tandlægeklinikker i Esbjerg, som kan give dig en hjælpende hånd, hvis du oplever nogle skader på dine tænder. Skader på tænderne kan være alt lige fra at have brækket et stykke af sin tand ved et uheld til at have syreskader, som er forekommet som følge af indtagelse af sodavand. Der er mange forskellige typer af tandskader, og der er tandlæger i Esbjerg, som kan hjælpe dig uanset hvilken skade, du måtte have. 

Hvad er prisen for et almindeligt tandeftersyn i Esbjerg?

Et ganske almindeligt tandeftersyn er ikke særlig dyrt, og det er ikke noget, man skal betale så tit. Man bliver typisk indkaldt til et tandeftersyn 1 – 2 gange om året, og hvis man ikke har nogle skader eller lignende, så er det sjældent, at man kommer til at betale over 500 kroner for et tandeftersyn. Ofte betaler man også en lavere pris for at få foretaget et tandeftersyn. Det variere en lille smule fra klinik til klinik.

Hvor meget betaler man for at få at få repareret et hul i en af sine tænder?

Det kan være meget svingende. Der findes mange forskellige måder at reparere en tand på ,og derfor er der også forskellige priser. Hvis man eksmpelvis har et hul, så kan man reparere skaden ved hjælp af en tandfyldning. En anden løsning er også at få revet tanden ud og i stedet få indsat en tandkrone. Da det er 2 forskellige behandlingsformer for den samme skade, så er priserne forskellige.

Kan jeg få foretaget en tandblegning på en tandklinik i Esbjerg?

Ja, det er muligt at få bleget sine tænder på flere forskellige klinikker i Esbjerg. Der er mange tandlæger, som er begyndt at gøre mere og mere ud af tandblegning på deres klinikker, og det skyldes, at det efterhånden er blevet meget populært at få foretaget en tandblegning.

Er der mulighed for at få betalt sin tandlægeregning, hvis man er under 18 år?

Alle i Danmark under 18 år har mulighed for at få betalt deres tandlægeregning. Dette gælder både til et almindeligt tandeftersyn, men det gør sig samtidig også gældende på større operationer som eksempelvis hvis man har en tand, som skal rives ud hvor der efterfølgende skal indsættes en tandkrone i stedet for.

Der er mange forskellige typer af behandlinger at få foretaget, og så længe man er under 18 år, så betaler man ikke for at få foretaget hverken tandbehandlinger eller tandeftersyn.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned