TandblegningTandblegning er noget, man får foretaget, hvis man har et ønske om at få hvidere tænder. Der er mange forskellige mennesker, som igennem de sidste mange år har fået foretaget tandblegninger, og der bliver lavet tandblegninger på en lang række forskellige personer, og det er desuden både mænd såvel som kvinder, som får foretaget denne behandling.

Tandblegning hos tandlægen

Hvis vil have foretaget en tandblegning, så kan dette gøres hos en meget lang række tandlæger, som har specialiseret sig i at blege tænder. Når du får foretaget en tandblegning på en tandlægeklinik, så du får udført en effektiv, sikker og ikke mindst professionel behandling. En tandblegning på en tandlægeklinik tager i omegnen af en time at lave. 

Sådan foregår behandlingen af dine tænder hos tandlægen med brintoverilte

Inden din tandlæge går i gang med at udføre selve behandlingen, hvor dine tænder bleges, vil tandlæge påsætte en gummi- eller gelbarriere. Den har til formål at beskytte både læber og tandkød, når selve blegningen går i gang. Fordelen ved at få foretaget tandblegningen på en klinik er, at man får denne beskyttelse, og det får man ikke, hvis man vælger at få foretaget behandlingen i hjemmet.

Herefter vil der blive smurt en substans på dine tænder, hvilket er det som gør dem hvide. Dernæst vil tandlægen finde en lampe frem, som skal lyse på dine tænder i omkring 15 minutter. Denne proces vil blive gentaget flere gange.

Når man får foretaget en tandblegning, gør man aldrig brug af bedøvelse, da det ikke er en behandling, som gør ondt. Nogen af de patienter, som får foretaget behandlingen kan i noget tid efter opleve, at de får isninger i tænderne. Dette er dog kun noget, som de fleste oplever ganske få dage efter behandlingen.

Der er aldrig blevet dokumenteret nogle længerevarende bivirkninger eller komplikationer, som er opstået som følge af, at man har fået udført en tandblegning hos en tandlæge.

Få foretaget en hjemmeblegning

Hvis du godt kunne tænke dig at få bleget dine tænder hjemme hos dig selv, så er der flere tandlægeklinikker rundt omkring, som kan hjælpe dig med dette.

Priser på at få udført tandblegning

Hvor meget du skal betale for at få udført en tandblegning kan svinge en del fra klinik til klinik, og en af de ting som er afgørende for prisen er blandt andet hvilken type tandblegning, du godt kunne tænke dig at få udført.

Som udgangspunkt, så skal du altid regne med, at det kan blive en anelse dyrere at få foretaget tandblegningen på tandlægens klinik frem for at få foretaget behandlingen hjemme hos dig selv. Dog skal du være opmærksom på at langt den bedste behandling kan gives på lægens egen klinik, hvor du blandt andet vil blive beskyttet med gel- eller gummibarriere. Dette bliver du ikke, hvis du i stedet for vælger at få behandlingen lavet i hjemmet. Derfor kan der være en række fordele ved at få behandlingen lavet på lægens egen klinik.

Få tilsendt tre gode tilbud på at få bleget dine tænder

Hvis du godt kunne tænke dig at få tilsendt tre helt gratis og uforpligtende tilbud på at få bleget dine tænder hos tandlægen, så skal du blot indtaste dine mailoplysninger her på siden. Dernæst vil du få tilsendt tre gode tilbud på at få udført en tandblegning.

Husk på at du både kan få udført tandblegning på tandlægens klinik, og du kan få udført blegningen hjemme hos dig selv. Dog er sikkerheden betydeligt dårligere, hvis du får udført behandlingen hjemme frem for på en klinik. Du kan indhente disse tilbud på tandblegning ganske gratis og helg uforpligtende, og det er selvfølgelig helt op til dig selv at bestemme, om du har lyst til at tage imod et af de tilbud, som du modtager på at få foretaget en tandblegning på en af de mange klinikker i landet, som har erfaring med den type af behandlinger.

Pil

Modtag tilbud