TandbehandlingEn gang tandbehandling kan være en dyr omgang. Det har de fleste oplevet på deres egen økonomi. Hos Kliniko finder vi de billigste og bedste løsninger, så turen til tandlægen er nemmere at overkomme. Fortæl os om det, som du har brug for, og vi finder de gode tilbud frem.

Rigtig mange danskere benytter sig af tilskud til tandbehandling. Det kan være en stor hjælp, hvis regningen er lidt for stor. Har du ikke mulighed for at få tilskud, så kan Kliniko være vejen til en bedre pris på din tur til tandlægen. Selv hvis du får tilskud, så er der gode tilbud at hente, når du lader os hjælpe dig.

Der er mange former for behandling af tænder, og de forskellige klinikker har hver deres ekspertiseområde. Det handler altså også om at finde den rette tandlæge til lige præcis den behandling, som du har brug for. Det hjælper vi dig med.

Pil

Modtag tilbud

Tandbehandling med laser

Du er måske en af mange, som har en lille smule tandlægeskræk. Det er ikke altid det mest behagelige, og det er ikke altid helt smertefrit at være ved tandlægen. Men laserbehandling er med til at gøre oplevelsen hos tandlægen meget bedre. Du slipper for lyden af tandlægeboret og den tilhørende smerte. Der er nemlig færre smerter ved laserbehandling.

Med laserbehandling slipper du også for bedøvelsen. Det er generelt en god løsning, hvis man er en smule nervøs omkring besøget hos tandlægen. Der er hurtigere helingsproces, ingen blødning og mindre risiko for infektioner. Laser kan bruges til en bred vifte af behandlinger. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rette klinik, som kan tilbyde dig tandbehandling med laser.

Kosmetisk tandbehandling

Det er meget populært at få lavet kosmetisk tandbehandling i dag. Det er oftest blegning, så man får hvide tænder, men det kan også være smykker på tænderne, kroner med mere. Især hvide tænder er vigtigt for mange i dag, hvilket gør tandblegning mere og mere udbredt. Flere og flere lader tandbehandling krone deres smil med hvidere tænder.

Det er ikke enhver tandlæge, som gør sig i kosmetisk behandling – og slet ikke al slags af det. Derfor er Kliniko et godt værktøj til at finde den rette klinik eller tandlæge, som kan udføre det, som du vil have. Det gør det ikke bare nemmere at udleve idéen om hvide tænder eller tandsmykker. Det gør det også billigere at få lavet kosmetisk tandbehandling.

Få tre tilbud med Kliniko

Har du brug for nogen form for behandling, så hjælper Kliniko dig med at finde tre gode tilbud. Det er ikke kun billigere at finde den rette klinik eller tandlæge gennem Kliniko. Vi finder også de klinikker, som er bedst kan håndtere den slags behandling, som du søger.

Det er simpelt nok! Når du har udfyldt Klinikos formular og forklaret os, hvad du tænker, ønsker og har af behov, så finder vi de tre bedste tilbud til dig. Du vælger herefter det bedste af de tre tilbud – hvis du vil. Det er nemlig fuldstændig uforpligtende at finde den rette tandlæge eller klinik hos Kliniko. Rigtig mange, som har fået lavet tandbehandling priser sig lykkelige over, at de gode klinikker kan findes uden det store arbejde – og til gode priser. I hvert fald hos os.