Svedkirurgi af håndfladerne

Svedkirurgi af håndfladerne

Går du og døjer med håndsved eller fugtige hænder? For mange kan det være et meget stort og ikke mindst pinligt problem, at man i så høj grad døjer med håndsved, men heldigvis har man mulighed for at gøre noget ved dette.
Det kan man gøre ved at få foretaget svedkirurgi af sine håndflader, og det er en god og ikke mindst effektiv behandling, som kan give dig nogle flotte resultater.

De to forskellige former for svedkirurgi af håndfladerne

Man har mulighed for at få foretaget to forskellige former for svedkirurgi af sine håndflader. Den første, som man kan få foretaget, er den såkaldte ETS. Det står for endoskopisk torakal sympatektomi.

Den anden form for svedkirurgi, der findes, er dog væsentligt mere udbredt end ETS. Den hedder axillery suction curettage operation. Grunden til at der er væsentligt flere, som benytter sig af denne svedkirurgi er, at den giver væsentligt færre bivirkninger, og så er der en markant lavere risiko ved denne behandling end ved den anden form for behandling. Denne behandling foregår ved, at man ved hjælp af udsugning og udskrabning får fjernet hoveddelen af sine svedkirtler.

Se hvad Roskilde Privathospital tilbyder

Gå til Roskilde privathospital

Bedøvelse i forbindelse med denne behandling

Det er lidt forskelligt, om der bliver gjort brug af bedøvelse, når man får foretaget disse kirurgiske indgreb. Hvis der er tale om en ETS, så benyttes der fuld bedøvelse. Er der derimod tale om den mest udbredte form for behandling, så vil man typisk benytte sig af lokalbedøvelse i stedet for. 

Få tre skarpe tilbud på at slippe af med svedproblemer og svedig håndflade

Hvis du lider af meget håndsved og gerne vil slippe af med problemet, så kan du få foretaget en behandling flere forskellige steder i landet, hvor dygtige læger har specialiseret sig i at hjælpe folk af med svedproblemer. Hvis du overvejer at få lavet denne behandling, så skal du finde det rigtige sted at få behandlingen foretaget, og du bør vælge det sted, hvor du føler, at du får mest muligt ud af de penge, som behandlingen koster dig. Du kan her på siden få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på at få slippe af med dine svedproblemer. Du bestemmer naturligvis helt selv, om du ønsker at gøre brug af en af de tilbud, som modtager på mail.

Relevant læsestof og links