Sugaring (Hårfjerning med sukkeropløsning)

Sugaring (Hårfjerning med sukkeropløsning)

Der er flere forskellige måder at få fjernet sit hår på. Sugaring er en af dem, og det er en af dem, som har en meget gavnlig virkning, og som kan opfylde ønsket omkring mindre hår.

Når man skal have en hårfjerning ved brug af sukkeropløsning, skal man kun bruge indholdsstoffer, som er lavet af følgende: sukker, vand og citronsaft.

Sådan foregår fjernelsen af hår med sugaring

Den konsmetolog, som skal udføre behandlingen for dig, starter ud med rengøre din hud. Der bliver desinficeret, så alt eventuelt skidt og snavs bliver fjernet, så du er 100% ren.

Dette er en fast procedure, der altid bliver gjort, når man skal lave en sugaring.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Når din hud er blevet rengjort og tørret, iklæder behandleren sig handsker for at beskytte din såvel som sin egen hud. Herefter påfører din behandler den sukkeropløsning, som skal sidde i dit hår. Den sukkeropløsning, der skal sættes op til dit hår, er forinden blevet varmet op til en dejlig og behagelig temperatur.

Læs mere om hårfjerning med sukkeropløsning

Der bliver ikke givet nogen former for bedøvelse, når du får foretaget denne behandling. Dette skyldes, at det er en behandling, som hurtigt er overstået.

Det er meget forskelligt, hvordan folk oplever behandling med sugaring. Typisk siger de fleste, at de deres hud bliver hårfri i en periode på cirka to – fire uger, efter behandlingen har fundet sted.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Hevi-sugaring-logo

Relevant læsestof og links