Store bryster

Store bryster

Små bryster er noget, som en hel del kvinder døjer med. Det kan man dog heldigvis gøre noget ved, hvis man gør brug af kirurgi. Hvis man ønsker at få større bryster, så er der mulighed for at få det gjort på flere forskellige måder. Der er mulighed for at få forstørret sine bryster ved at benytte sig af et brystimplantat. Et brystimplantat kan laves på flere forskellige måder.

Hvordan får man større bryster?

Det kan gøre ved brug af silikone, og det kan gøres ved brug af saltvand. Den mest brugte type af brystimplantat i Danmark er ved brug af silikone. Dette skyldes, at silikonebryster virker mere naturlige end bryster, som er lavet ved hjælp af saltvandsimplantater.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Store bryster kan give øget selvværd

Nogle kvinder oplever at døje med at have et lavt selvværd, og det kan være et kæmpe problem. Utilfredshed med sin krop kan man dog heldigvis i rigtig mange tilfælde få gjort noget ved. En operation hvor der bliver gjort brug af plastikkirurgi, kan i rigtig mange tilfælde øge folks selvtillid og selvværd. Derfor kan en operation, som kan give dig større bryster være en god investering. 

Få forstørret dine bryster ved brug af eget fedt

Udover mulighederne for at få indsat et brystimplantat, så er det faktisk også muligt at få store bryster på en anden måde. Ved at gøre brug af patientens eget fedt, har man mulighed for at forstørre brysterne. Dette gøres ved at tage minimum 500 ml fedt et andet sted fra kroppen, som suges ud og efterfølgende indsættes i brysterne.

Dette kan desuden også være en ideel løsning for dig, som har asymmetriske bryster, og derfor godt kunne tænke dig at få gjort rettet brysterne til, så de igen er lige.

For at man kan få forstørret sine bryster ved brug af eget fedt, så er det nødvendigt at man har et BMI, som ligger mellem 20 og 30. Dette skyldes, at der skal være en vis mængde fedt på kroppen, for at man kan tage fedt fra et andet sted på kroppen og flytte det op i brysterne. Du skal desuden også være ikke-ryger, hvis du gerne vil have større bryster ved brug af eget fedt. 

Hvor meget skal man betale for at få større bryster?

Hvis du gerne vil have udført en operation, som kan hjælpe dig til at få større bryster, så kan dette gøres flere forskellige steder i landet. Der er mange klinikker rundt omkring i hele landet, som dagligt arbejder med at hjælpe folk til at få større bryster.

Prisen for at få udført en operation, hvor man kan få store bryster afhænger af flere forskellige ting. Før og fremmest afhænger det i høj grad af, hvilken operation man vælger at få foretaget. Som førnævnt kan en operation, hvor man får store bryster udføres på flere forskellige måder, og derfor vil der også være forskellige priser alt efter hvilken operation, man vælger. Dernæst varierer priserne også alt afhængig af, hvilken klinik, man vælger til at få operationen udført. Det kan være en god idé at indhente nogle forskellige tilbud på at få større bryster fra nogle forskellige klinikker, inden man beslutter sig helt for, hvilken klinik man ønsker at benytte sig af.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo