Skedeforsnævring

Skedeforsnævring

Skedeforsnævring kan være et meget stort problem for mange kvinder i forbindelse med deres sexliv. Derfor kan det for rigtig mange kvinder, som lider af skedeforsnævring være en rigtig god idé at gøre noget ved problemet, og heldigvis er der rigtig mange super dygtige læger, som har specialiseret sig i at hjælpe kvinder af med denne type af problemer.

Sådan foregår behandlingen, når du skal slippe af med skedeforsnævring ved hjælp af intimkirurgi

Det er muligt at få behandlet sit problem med skedeforsnævring på flere forskellige måder. Dette kan gøres med blandt andet laser, men det er desuden også muligt at gøre brug af andre kirurgiske metoder.

Lægen, som skal hjælpe patienten af med skedeforsnævring, starter ud med at samle de strækkede muskler, der sidder bad vagina. Disse muskler bliver forkortet, og så føres de sammen. De eneste ar, der er i forbindelse med denne operation er ar, som sidder indvendigt. Det er derfor ikke muligt at få ar, som er synlige, når du får foretaget denne behandling.

Når man får foretaget denne behandling, så foregår det som regel altid under lokalbedøvelse. Hvis man som patient derimod hellere ønsker at få foretaget sin behandling med fuld bedøvelse, så har man naturligvis også mulighed for dette.

Det er vigtigt ikke at være seksuelt aktiv i de første fire – seks uger, der går, efter operationen er blevet lavet.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Skedeforsnævring priser samt skedeforsnævring klinikker

Det kan variere rigtig meget fra klinik til klinik, hvor meget man kommer af med en for en operation som denne. Derudover skal man også huske på, at der kan være forskellige behov fra person til person, som gør, at det ikke altid er den samme pris alle patienter skal betale.

Modtag skarpe tilbud operation af skedeforsnævring

Du kan her modtage tilbud fra forskellige klinikker, som har specialiseret sig inden for behandling af skedeforsnævring. Det er for dig 100% gratis at gøre brug af disse tilbud, og du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at tage imod de ting, du får. Klik dig ind på ovenstående klinikker og læs mere om hvad de kan gøre for dig.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links