Skamlæbeplastik

Skamlæbeplastik

Hvis man føler sig generet af at have for store skamlæber, så har man muligheden for at få gjort noget ved dette ved at gøre brug af skamlæbeplastik. Det kan være i mange forskellige sammenhænge, at kvinder er trætte af at have store skamlæber, og det kan være svækkende for manges selvtillid. Derfor kan en sådan operation være en rigtig god løsning. Udover at det for nogle kvinder er et problem for deres udseende, så kan store skamlæber for rigtig mange kvinder også godt være meget smertefulde, og det er bestemt også derfor, at der er mange, som får gjort noget ved netop dette problem.

Indre skamlæber

Hvis man får foretaget en behandling af sine indre skamlæber, så foregår dette ved, at lægen som udfører behandlingen vil reducere mængde af fedt. Dernæst vil han give patienten en omformning, således patienten vil se et godt og flot resultat af sin behandling. 

Ydre skamlæber

Der er tale om et mindre operativt indgreb, hvis man får foretaget skamlæbeplastik på sine ydre skamlæber. En operation kan give et super godt resultat, hvis man ikke er helt tilfreds med den måde, som ens ydre skamlæber ser ud på.

Vi har desværre ingen samarbejdspartnere, som tilbyder dette i øjeblikket.