Silikonebryster

Silikonebryster

Generelt set kan et udseende som man ikke er glad for have store konsekvenser på ens syn på sig selv. Det kan have en meget stor indflydelse på, hvor meget selvtillid, man har som person, og det kan have en helt klar effekt på ens livsglæde.

Alternativer til silikonebryster

Man kan godt få forstørret sine bryster på andre måder end blot ved at gøre brug af silikoneimplantater. En anden type af brystimplantater der også kan bruges til at gøre brysterne større er saltvandsimplantater. Dog bliver silikoneimplantater væsentligt oftere brugt, og det er der en meget god grund til.

Skal man sammenligne bryster, som er blevet forstørret ved hjælp af saltvandsimplantater i forhold til bryster, som er blevet lavet af silikone, så vil man opleve, at silikonebryster ser mere naturlige ud end bryster som er lavet af saltvandsimplantater gør. Derfor er der en hel del flere, som vælger at få foretaget en forstørrelse af deres bryster ved at få lavet silikonebryster frem for at få lavet bryster ved brug af saltvandsimplantater.

Modtag tilbud på brystforstørrelse hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Modtag tilbud på brystforstørrelse hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Udover silikone- og saltvandsimplantater er der faktisk også en anden løsning, som kan hjælpe en til at få større bryster. Man kan nemlig få store bryster, hvis man vælger at gøre brug af eget fedt. Det er muligt med kirurgi at flytte ens fedt fra et sted på kroppen og op på brysterne. Dette er et alternativ til brug af brystimplantater, og der kan desuden også bruges, hvis man eksempelvis kun har behov for at få fylde på det ene bryst, hvis man eksempelvis har bryster, som ikke er lige store. 

Hvad koster det at få forstørret sine bryster?

Der vil være varierende priser på at få lavet silikonebryster. Hvor stort et beløb man ender med at komme af med i sidste ende afhænger meget af hvilken klinik, man vælger til at få udført opgaven. Nogle klinikker tager mere end andre for at foretage operationen. Derfor kan det være klogt at få nogle helt konkrete tilbud på at få lavet silikonebryster.

Hvad er priserne i udlandet på at få udført en operation, hvor man får lavet silikonebryster?

At få foretaget en operation hvor man får lavet silikonebryster i udlandet kan i visse tilfælde godt være en anelse billigere end i Danmark. Det er dog ikke i alle lande, at det er billigere at få foretaget operationen, end det er i Danmark. Af og til vil det også være en dyrere operation, man ender med, hvis man vælger at få operationen foretaget i udlandet.

Hvis du går og overvejer tanken om at få foretaget din operation i udlandet, så skal du være klar over, at det først og fremmest kan være en besværlig proces. Hvis grunden til at du overvejer at få din operation foretaget i udlandet er, at du gerne vil spare penge, så skal du være klar over, at der kan være en række forskellige omkostninger forbundet med en operation i udlandet – omkostninger som du ikke ville have haft, hvis du valgte at få foretaget operationen i Danmark.

Når man skal have udført en operation i udlandet, så skal man først finde en rejse og bestille flybilletter til det land, som man ønsker at rejse til for at få udført operationen. Dernæst skal man også finde et hotel, og man skal desuden også bruge penge på blandt andet mad og transport.

Generelt set vil der være en række omkostninger forbundet med en rejse til udlandet, og derfor vil det i rigtig mange tilfælde faktisk være en billigere løsning at finde en klinik her i landet, som har geografisk beliggenhed i nærheden af din bopæl, som kan give dig en hjælpende hånd med netop den behandling, som du godt kunne tænke dig. 

Find den rette kirurg for dig

Vil du gerne have foretaget en operation, hvor du får lavet silikonebryster, så kan dette gøres flere forskellige steder i Danmark. Priserne på en operation, hvor du får lavet silikonebryster kan være meget svingende alt efter hvilken klinik, du får operationen lavet på.

Ved at modtage flere tilbud giver du dig selv en god mulighed for at danne dig et realistisk billede af, hvad det koster at få udført en operation, hvor man får lavet silikonebryster, og du vil få mulighed for frit at vælge det du synes matcher dit behov bedst.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo