Septumplastik

Septumplastik

Septumplastik er en operation der har til formål at forbedre luftpassage igennem næsen. Dette sker ved at korrigere næseskillevæggen til midtlinjen, hvilket optimerer luftvejen.

Hvad er septumplastik?

Septumplastik er en operation, man kan få lavet hos en dygtig og erfaren læge, som har erfaring i at udføre denne type af operationer.

Man kan få udført denne operation i henholdsvis fuld bedøvelse eller lokalbedøvelse alt afhængig af, hvor omfattende en operation man som patient har behov for at få foretaget.

Den primære årsag til, at man udfører behandlingen er for at sørge for, at patienten har bedre luftpassage gennem næsen. Dette kan man gøre ved rette næseskillevæggen til midtlinjen, og derved gøre sådan at patienten igen har en god luftpassage.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Priser på operation med brug af septumplastik

Det er meget forskelligt, hvor stort et beløb patienten ender med at komme af med for at få lavet denne behandling. Nogle operationer med septumplastik er nemlig betydeligt mere omfattende end andre. Det er blandt andet også af den samme årsag, at der både bliver fortaget disse operationer i fuld bedøvelse og i lokalbedøvelse. Det er nemlig ikke altid, at operationen er så omfattende, så derfor bliver mange kun lokalbedøvet. Hvis du godt kunne tænke dig at danne dig et godt overblik over prisniveauet, så bør du tage kontakt til de forskellige klinikker for en konsultation.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links