RK (Radiær keratotomi) mod synsfejlRadiær keratotomi er en behandlingsform, som bliver brugt til de personer, der døjer med at være nærsynet. Behandlingen er særligt henvendt til dem, og kan i øvrigt hjælpe dig med at få forbedret synet markant.

Når man får udført radiær keratotomi, så bliver der brugt laser, og det er en meget smart måde at komme nogle af de fysiske problemer, som visse personer måtte have.

Når selve behandlingen går i gang, vil man i øvrigt blive lokalbedøvet med noget medicin, som din behandler vil give dig.

Få tilsendt tre skarpe tilbud på at få udført radiær keratotomi mod synsfejl

Hvis du lider af nærsynethed, og du godt kunne tænke dig at modtage nogle gode tilbud på at få udført denne operation, så er det rigtig smart af dig, hvis du her på siden vælger at indtaste din mail. Når du har gjort dette, så vil du efterfølgende via din e-mail modtage tre tilbud på at få udført keratotomi, som er en effektiv behandlingsform, der hovedsageligt henvender sig til de personer, som lider af kraftig nærsynet hed. Du kan blot indtaste dine oplysninger – det er gratis og helt uforpligtende, så du har intet at tabe!

Pil

Modtag tilbud

Pil ned