Restylane

Restylane

Et meget populært middel til at slippe af med rynker er restylane. Restylane er ikke en permanent løsning. Det er noget, man kan bruge, som holder i cirka et år, hvorefter man skal benytte sig af det igen. Restylane er et meget simpelt produkt, som indeholder to ingredienser. 98% af denne gelé er vand. De sidste 2% er hyaluron, hvilket er et stof som nedbrydes utroligt langsomt. Derudover øges evnen til at binde væske desuden også.

Sådan foregår behandlingen med restylane

Restylane er noget, som en professionel behandler injicerer med en nål under det sted, man ønsker at få behandlingen. Nålen stikkes ind i det øverste lag af huden. Dette kan godt gøre en lille smule ondt, men går dog hurtigt over.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Der er ingen bedøvelse, når man får foretaget en behandling med restylane.

Af og til kan det være nødvendigt at få flere stik, før at man har den ønskede virkning af behandlingen. Dette afhænger meget af, hvordan man påvirkes af de stik, der kommer, når behandleren giver en stoffet. Nogen personer har behov for at få flere stik end andre.

  • Ingen bedøvelse
  • Hurtig overstået
  • Effektivt

Ikke en permanent løsning

Der er mange fordele ved at gøre brug af en behandling med restylane. Først og fremmest er det en god behandling fordi, at den ikke er permanent. Derfor har den kun virkning i cirka 1 år, hvorefter man så kan vælge, om man ønsker at få lavet behandlingen igen, når rynkerne ca. Efter et års tid igen begynder at vise sig.

Dette gør, at man kan fravælge at få lavet behandlingen igen efter et år, hvis det er det man ønsker. Det er fuldstændig op til en selv, om man ønsker at få behandlingen genoptaget, når der er gået et år.

Restylane bruges til andet end kun bekæmpelse af rynker

Restylane bliver brugt til andet end bekæmpelse af rynker. Der er nemlig også mange som benytter sig af stoffet til at få udført kindforstørrelse samt kæbeforstørrelse. Dette skyldes, at stoffet er et fyldestof, så kan bruges i flere forskellige sammenhænge.

Så hvis du er træt af furer i ansigtet så kan en behandling med restylane absolut være en rigtig god løsning, som kan give dig nogle gode og meget mærkbare resultater.

Bivirkninger ved at gøre brug af restylane

Når man gør brug af restylane, så kan der være nogle bivirkninger ved at bruge dette. Af og til ser man, at det behandlede område kan se en anelse rødt ud og være en smule ømt, efter man har fået sin behandling. Derudover kan der desuden også føles en kløende fornemmelse, efter man har fået udført behandlingen. Dog ville dette være kortvarige bivirkninger, som normalvis forsvinder igen efter et par dage, så det er derfor ikke noget, man skal frygte.

Behandling med perlane til reducering af rynker

Perlane minder i meget høj grad om restylane. Fælles for begge behandlinger med begge type af stoffer er, at de har stort set de samme effekter, og bruges til at få lavet de samme ønskede virkninger.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo