Restylane mod rynker

Restylane mod rynker

Restylane kan effektiv reducere antallet af rynker. Læs mere omkring hvordan det anvendes og hvorfor behandlingen er så effektiv herunder.

Sådan forregår behandligen

Når du får foretaget en behandling med restylane, så foregår det ved, at der bliver sprøjtet en væske ind det sted, hvor du har rynker. Har du eksempelvis store rynker i panden, så kan man ved at injicere restylane gå ind og udjævne din hud. Dette vil gøre, at du kan få reduceret mængden af rynker i dit ansigt markant.

Det skal dog siges, at det ikke er muligt at fjerne de helt små rynker i ens ansigt. De eneste rynker, som man kan fjerne ved hjælp af restylane er de større rynker (de mimiske).

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Bruger man restylane til andre ting end til at reducere antallet af rynker?

Restylane er et fyldestof, som man faktisk gør brug af i utroligt mange sammenhænge, og det kan bruges til mange andre ting end blot til at udjævne uden, så man slipper af med rynker. Restylane kan man eksempelvis også bruge, hvis man ønsker at få foretaget en forstørrelse af kinder, kæber og lignende. Når nogle folk eksempelvis ønsker at få en større og mere fremtræden kæbe, så kan man gøre brug af fyldestoffet restylane. 

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Bedøvende creme
  • Holdbarhed: 6-12 måneder
  • Nedetid / Opheling: 1-3 dage

Kan en behandling med restylane mod rynker udføres på nogle klinikker her i Danmark?

Ja, der er faktisk muligt at få udført en behandling ved brug af restylane, som kan hjælpe en med at få markant færre rynker flere forskellige steder i landet. Der er klinikker geografisk placeret rundt i hele landet, som har speciale i at udføre behandlinger, som kan hjælpe dig til færre rynker ved brug af restylane, så uanset hvor i landet du kommer fra, så vil der være gode muligheder for at få foretaget en behandling nær dig.

Inden du bestemmer dig for, hvilken klinik du godt kunne tænke dig at gøre brug af til at foretage din behandling, så er det altid en rigtig god idé at få indhentet et par tilbud fra nogle klinikker, som har speciale i at hjælpe folk af med rynker.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo