Restylane læbeforstørrelse

Restylane læbeforstørrelse

Der kan være rigtig mange årsager til, man kan gøre brug af restylane. Det er nemlig et fyldemiddel, som bruges til mange forskellige ting. Heriblandt bruges restylane også som et fyldestof til at glatte huden ud. Det bliver også brugt i nogle operationer, hvor man ønsker at få forstørret kindben og kæber.

Udbredt behandling inden for læbeforstørrelse

Overordnet set er restylane et meget udbredt fyldestof inden for denne type af behandlinger, og det er der en grund til. Det giver nemlig i langt de fleste tilfælde nogle rigtig gode resultater. Perlane er i øvrigt også meget udbredt i denne type af behandlinger.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Sådan foregår forstørrelsen af dine læber ved brug af restylane eller perlane

For at undgå nogle former for infektioner, så starter man altid en behandling som denne ud med at desinficere huden. På den måde er man 100% sikker på, at der ikke forekommer nogle former for infektioner i forbindelse med, at man får udført behandlingen. Når dette er gjort, så injicere din behandlinger en lille og meget tynd nål med restylane. Restylane er det fylde stof der giver dine læber et løft med mere fylde og volumen.

Når denne behandling foretages bliver der ikke brugt nogle former for behandling. Dette skyldes, at det er en rimelig hurtig behandling, som ikke tager særlig lang tid, og som ikke gør særlig ondt.

Efter du har fået foretaget din behandling med restylane

Når behandlingen er overstået, og du har fået injiceret vil du efterfølgende kunne se et resultat af behandlingen med det samme. Når du har fået lavet en sådan behandling, er behandlingen permanent.

Bivirkninger i forbindelse med forstørrelse af dine læber

I nogen tilfælde kan man komme ud for, at der kan være nogle mindre bivirkninger, når man har været igennem behandlingen. Dette er dog ikke noget der sker særlig tæt, men nogle patienter kan godt opleve en tendens til, at man er en anelse hævet i det område, hvor man er blevet behandlet. Dog er dette heldigvis blot en kortvarig bivirkning, som vil fortage sig efter kort tid.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo