Restylane kindforstørrelse

Restylane kindforstørrelse

En restylane kindforstørrelse er noget, som man får foretaget, hvis man ønsker at få større og mere fyldige kinder. Restylane er et fyldestof, som man bruger i flere forskellige operationer. Man bruger det ofte fordi, at det er en meget effektiv måde at forbedre sit udseende på. Restylane bruges desuden også til andre typer af operationer, hvor man ønsker mere fylde – heriblandt bliver restylane også brugt til at foretage kæbeforstørrelser.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Få øget selvværd efter behandling med restylane kindforstørrelse

At få foretaget en kindforstørrelse samt andre lignende operationer er generelt set noget, som kan være ganske fornuftigt at få foretaget, hvis man døjer med et lavt selvværd, eller hvis man generelt set er ked af sit udseende.

At være utilfreds med sit udseende nedsætter mange mennesker selvværd, og deres selvtillid og livsglæde kan direkte bortfalde. Operationer hvor man ændrer på folks udseende kan heldigvis hjælpe rigtig mange af med lavt selvværd, og derfor kan det være en god idé at få udført en operation som eksempelvis en kindforstørrelse.

Hvordan foregår en behandling hvor kinderne forstørres med restylane?

Når man skal have forstørret sine kinder ved hjælp af restylane, så foregår det ganske simpelt ved, at den læge, som skal udfører operationen indsprøjter væsken på det sted, hvor du ønsker mere fylde. Der er tale om en behandling, som er overstået meget hurtigt, og du vil ligeledes kunne se et resultat af behandlingen med det samme.

Når du får foretaget en behandling til at forstørre dine kinder ved hjælp af restylane, så vil din behandling have en effekt i en periode på 6 – 12 måneder. Herefter vil det være nødvendigt at få foretaget endnu en behandling. 

Hvad koster en restylane kindforstørrelse, og hvor har jeg mulighed for at få udført behandlingen?

Ønsker du større og mere fyldige kinder, så kan behandlingen udføres på en del klinikker rundt omkring i landet. Eftersom der er tale om en behandling, som ikke tager særlig lang tid at udføre, så er prisen på en behandling heller ikke særlig dyr.

Du har derfor mulighed for at få udført behandling til en forholdsvis lav pris. Det kan dog være fornuftigt at modtage nogle forskellige tilbud fra klinikker, som har geografisk beliggenhed i nærheden af din bopæl, så du ikke har så langt til den nærmeste klinik.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo