Restylane kæbeforstørrelse

Restylane kæbeforstørrelse

Hvad er restylane, og hvad bruger man det til? Restylane er et meget effektivt fyldestof, som man blandt andet kan bruge til at foretage en kæbeforstørrelse. Det er dog også et stof, som bliver brugt til en række andre behandlinger.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Hvordan foregår en kæbeforstørrelse ved brug af restylane?

Når man skal have forstørret sin kæbe ved hjælp af fyldestoffet restylane, så foregår dette ved, at lægen som skal udføre behandlingen indsprøjter væsken det sted, hvor patienten ønsker mere fylde.

Det er overordnet set en meget simpel behandling. Behandlingen med brug af restylane er samtidig heller ikke noget, som koster særligt meget på grund af, at lægen ikke bruger særlig meget tid på at udføre behandlingen. Det er en forholdsvis hurtig operation at få foretaget, og man vil desuden kunne se resultatet af kæbeforstørrelsen med restylane med det samme.

  • Resultat ses med det samme
  • Relativ hurtig og simpel behandling

Kæbeforstørrelse: Pris og lokation?

En kæbebehandling er en operation, som kun tager ganske kort tid at udføre, og derfor skal man heller ikke betale en særlig høj pris for at få udført operationen. Hvor meget kan helt præcis skal betale for at få udført en operation er meget forskelligt. Du kan finde klinikker i hele landet, som arbejder til dagligt med brug af restylane i forskelligt art. Det bliver nemlig også brugt til blandt andet kindforstørrelser og lignende.

Flere klinikker i landet kan hjælpe dig med at udføre operationen. Det er dog langt fra altid, at priserne på en behandling er den samme. Derfor er det en god idé at få tilsendt nogle priser på behandlingen, inden man beslutter sig for, hvilken sted man ønsker at få kæbeforstørrelsen foretaget.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo