Restylane hageforstørrelse

Restylane hageforstørrelse

At få foretaget en hageforstørrelse er et kirurgisk indgreb, hvor man går ind og giver hagen mere volumen. Dette gøres ved hjælp af restylane, som er et fyldeprodukt, som bliver brugt i flere forskellige sammenhænge. Der er mange forskellige behandlinger hvor restylane bliver brugt som fyldestof. Dette sker blandt andet ved kæbe-, hage-, og næseforstørrelse. Derudover bliver restylane desuden også brugt imod rynker, hvor det bliver injiceret under rynkerne, så man igen kan få en glat hud.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Få en flot og fremtræden hage ved brug af restylane

Hvis du er godt kunne tænke dig en fremtræden hage med mere volumen end nu, så har du mulighed for at få dette gjort ved brug af en behandling med restylane. Det er en behandlingsform som er meget effektiv.

Sådan foregår din behandling

Inden ham eller hende der skal foretage din behandling går i gang med selve behandlingen, så starter man normalvis altid ud med at desinficere din hud. Dette er en fast procedure blandt alle behandlere, og det skyldes, at man vil gøre alt hvad man kan for at undgå eventuelle infektioner i forbindelse med behandlingen. For at man kan undgå det, så er man nødt til at desinficere huden først, og det bliver gjort inden behandleren går i gang.

Når behandleren har desinficeret din hud, vil der efterfølgende bliver injiceret restylane eller perlane. Dette vil blive injiceret i den øverste del af din hud. Det er meget forskelligt hvor mange stik, man skal have, før man er færdig med sin behandling. Det er nemlig ikke alle der reagere lige kraftigt på hver stik, så derfor er der ofte brug for, at man får mere end et stik.

Når man får foretaget denne behandling bliver der ikke brugt nogle former for bedøvelse, da det er en relativt hurtig behandling at komme igennem.

Efter behandlingen med hageforstørrelse

Når behandlingen af overstået, vil man efterfølgende kunne se resultatet med det samme. Som fornævnt kan det kræve flere behandlinger end blot en, før man er tilfreds med resultatet.

Der kan i nogle tilfælde være bivirkninger ved at få udført denne behandling med restylane / perlane. Af og til ser man nemlig, at det behandlede område kan være ret ømt og rødt. Dette vil dog forsvinde i løbet af ca. 1 – 2 dage. Derudover er der også nogle som oplever en kløene fornemmelse, når de har fået foretaget behandlingen. Dette vil også fortage sig efter relativt kort tid.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo