PRK-behandling af synsfejlEn PRK-behandling er en af de første behandlinger, man lavede for at hjælpe de folk, som havde en synsfejl. Senere hen er der kommet  nyere og mere populære behandlingsformer til mod synsfejl som eksempelvis LASIK-behandling.

Dog foretager man stadigvæk PRK-behandlinger.

Når man får foretaget en laserbehandling for at forbedre ens syn, skal man være klar over, at der ikke er 100% garanti for, at man kan komme til at blive helt fri for briller og kontaktlinser. I visse tilfælde har man nemlig set, at folk har måtte fortsætte med briller eller kontaktlinser efter behandlingen, og derfor skal man ikke regne med at man med sikkerhed får et 100% perfekt syn.

Det er meget forskelligt hvor meget folk får ud af at få foretaget en laserkorrektion.

Sådan foregår PRK-behandlingen

Når du får foretaget en PRK-behandling, foregår det hovedsageligt ligesom en del af de andre laserbehandlinger, der bliver foretaget for at forbedre folks syn, hvor behandleren gør brug af ultraviolet lys.

Ligesom ved de andre former for laserbehandling, bliver du også her bedøvet ved hjælp af øjendråber, som du vil få inden selve behandlingen med laser bliver påbegyndt.

Få tilsendt tre gode tilbud på en PRK-behandling af synsfejl

Har du lyst til at få tilsendt et par gode tilbud på at få udført denne operation hos en klinik, hvor der er en erfaren og dygtige læge, som kan hjælpe dig med at få dit syn forbedret, så kan du med fordel indtaste din mailadresse i boksen nedenfor. Herefter vil du modtage tre skarpe tilbud på at få foretaget en behandling hos en klinik, som geografisk er placeret i nærheden af dig. Det er gratis og desuden også helt og aldeles uforpligtende at modtage tre tilbud på at få operationen udført.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned