Plastikkirurgi

Plastikkirurgi

Plastikkirurgi er under en rivende udvikling, og danskernes interesse for det er eksploderet de seneste år. Det bliver oftest brugt til at ændre en del af udseendet, som man ikke er tilfreds med, og det kan være mange forskellige former for behandling. Altså er operationer med plastikkirurgi næse, øjenlåg, brystløft, fedtsugninger og meget andet. At være utilfreds med sit udseende kan fylde en stor del af hverdagen. Det er ikke kun et fysisk problem.

Løsningen på fysiske problemer kan være kirurgi, og der er fortsat flere danskere, som benytter de mange muligheder inden for det. Mange brugere af plastikkirurgi priser sig lykkelige over, at de tog springet, som gør dem tilfredse med deres udseende. Mange danskere lavet plastikkirurgi i udlandet, men det er ikke nødvendigt med Kliniko.

Vi finder gode og billige løsninger til dig, så du ikke behøves rejse ud i verden for at få lavet det, som du går og drømmer om. Med Kliniko kan plastikkirurgi gøres til gode priser i Danmark.

Find den rigtige plastikkirurg

Der er mange former for kirurgi, og der er mange forskellige slags plastikkirurger. Det kan være svært at finde den helt rigtige kirurg til at udføre det arbejde, som du har forestillet dig. Det kan Kliniko gøre for dig. Så skal du ikke bruge tid på at lede efter den rette kirurg og læse adskillige klinikker og privathospitalers hjemmesider på kig efter den rigtige. Når du har beskrevet dine ønsker, tanker og behov, så er vi klar til at finde den helt rigtige kirurg til dig. Vi finder faktisk tre tilbud til dig fra danske klinikker og privathospitaler, som du frit kan vælge mellem. Så er du helt sikker på, at du finder den rigtige kirurg til lige præcis den behandling, som du har i tankerne.

Book en konsultation hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Book en konsultation hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Liste over mulige plastikkirugiske operationer

 • Brystforstørrelse med implantater
 • Brystforstørrelse med eget fedt
 • Brystreduktion
 • Brystløft
 • Fedtsugning
 • Maveplastik (løst maveskind)
 • Arkorrektion
 • Buttocks (numseløft, Brazilian Butt Lift)
 • Halsløft
 • Nedre øjenlågskirurgi
 • Øvre øjenlågskirurgi
 • Fedttransplantation til ansigtet

Se alle plastikkirurgi operationer

Plastikkirurgi priser

Det er populært at få lavet plastikkirurgi i udlandet, da det tit er billigere end i Danmark. Men i stedet for at bruge penge på at rejse efter de billigste, udenlandske klinikker, så kan du bruge Kliniko. Vi finder de bedste og billigste klinikker og privathospitaler i Danmark, så du ikke behøver at tage lange rejser og få opfyldt dine ønsker om plastikkirurgi i udlandet. For eksempel har vores tilbud på botox priser, som du selv vil have svært ved at finde i Danmark. Det er fordi, at vi i tæt samarbejde med klinikkerne og privathospitalerne matcher danskerne, som vil have en specifik behandling, og klinikkerne, som er gode til lige præcis den behandling. Det er til fordel for dig, der vil have lavet en plastikoperation, og klinikkerne, som går i op den slags behandling, som du søger.

Skønhedsoperationer

Skønhedsoperationer er også kendt som æstetiske operationer. Ved skønhedsoperationer ænder kirurgen på en del af ens udseende, som man er træt af. Det kan være halsløft, brystløft, fedtsugninger og meget andet. Mange spørger ind til, hvorfor skønhedsoperationer er nødvendige. Svaret ligger i, at man kan få det bedre med sig selv og sit udseende. Operationerne har det tilfælles, at de forbedrer kroppens udseende på enten den ene eller anden måde. Hos Kliniko finder vi den klinik eller det privathospital, som er de rigtige til lige præcis den skønhedsoperation, som du kunne tænke dig. Vi kigger ikke kun efter de allerbedste. Vi kigger også efter dem, som kan gøre det bedst til prisen. Altså har vores tilbud på skønhedsoperationer priser, som du sjældent selv kan finde.

Plastikoperationer

Det er mest kvinder, som gør brug af plastikoperationer. Men mændene er ved at komme mere på banen, og interessen bliver fortsat større blandt det maskuline køn. Flere og flere mænd får fjernet rynker og lavet brystreduktioner. Men det er kvinderne, som benytter sig mest af plastikoperationer. Her er det operationer som ansigts-, hals- og pandeløft, brystforstørrelser og fedtsugninger, som er populære. Rigtig mange danskere, der har fået en plastikoperation priser sig lykkelige over det. Det forbedrer ikke kun ens fysiske udseende. Er man utilfreds med sit udseende, så kan det tynge meget til daglig. Plastikoperationer kan altså være svaret på de psykiske problemer, som nogle gange følger en del af udseendet, som man ikke er tilfreds med. På Sundhedsguiden.dk kan du læse om andre personer, der har valgt at få foretaget plastikoperationer.

Find den rette klinik til plastikkirurgi hos Kliniko

Hos Kliniko hjælper vi dig med at føre dit ønske om plastikkirurgi ud i livet. Vi finder kompetente klinikker og privathospitaler, som kan hjælpe dig.  Ud fra vores forslag vælger du selv, hvilket passer dig bedst. Kontakt til klinikkerne er helt gratis, og vigtigst af alt uforpligtende. Du binder dig ikke til noget, når du får tilbud på behandling gennem Kliniko. Du kan også bruge Kliniko, hvis du bare overvejer plastikkirurgi og godt kunne tænke dig at blive klogere på diverse forløb.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo