Plastikkirurgi er en overordnet betegnelse for en række forskellige typer af operationer/behandlinger, som man kan få foretaget med henblik på at forbedre sit nuværende udseende. Plastikkirurgi er meget bredt, og det kan være mange forskellige ting.

Der er mange, som benytter sig af plastikkirurgi, enten hvis man ønsker at få forstørret eller formindsket eksempelvis næse, kæber, læber, bryster eller lignende. Plastikkirurgi kan desuden også være mange andre ting – heriblandt: fjernelse af fodvorter, hårtransplantationer og fedtsugninger.

Hvorfor kan plastikkirurgi være en god idé at få lavet?

Der kan være flere gode grunde til at få foretaget plastikkirurgi hos en dygtig og erfaren kirurg i nærheden af ens bopæl. Først og fremmest er der mange, som vælger at få foretaget en operation med plastikkirurgi, da det er en effektiv måde at foretage ændringer ved krop og ansigt på.

At få foretaget ændringer ved sit udseende kan i rigtig mange tilfælde være med til at styrke ens selvtillid, og det kan give en det udseende, som man går og drømmer om. 

Kan man som bosiddende i Danmark få foretaget plastikkirurgi i Sverige, og er der nogle fordele ved det?

Ja, man kan sagtens tage til Sverige og få foretaget plastikkirurgi. Dog er det langt fra altid, at det ud fra et økonomisk synspunkt kan betale sig at tage til Sverige for at få foretaget plastikkirurgi. Prisniveauet er nemlig i store træk det samme, som det er her i landet, så der vil som udgangspunkt ikke være særlig meget at spare ved at tage til Sverige for at få foretaget plastikkirurgi.

Derudover skal man samtidig også huske på de mange omkostninger, som man får, hvis man rejser til Sverige fra Danmark. Udover omkostninger til benzin, så skal man også medregne andre ting som slitage på bilen, eventuelt overnatning, samt eventuelle omkostninger både frem og tilbage til broafgift.

Der er mange ting, man skal medregne, når man skal finde den rette pris, så sørg for at regne alle udgifterne med i dit regnestykke. I rigtig mange tilfælde vil det som udgangspunkt bedre kunne betale sig at få foretaget sin operation her i landet, da der vil være mange omkostninger forbundet med en rejse til Sverige samtidig med, at der også vil være et meget stort tidsforbrug.

Hvilke typer af behandlinger kan jeg få hjælp til af kirurger i Sverige?

Stort set alle former for plastikkirurgi bliver udført i Sverige. Dog udføres præcis de samme behandlinger i Danmark, og det er til priser, som er stort set de samme.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned