Hvis man går og overvejer at få foretaget nogle former for plastikkirurgi i Polen, så er der nogle ting, som man skal huske på, inden man beslutter sig for, at det er der, ens behandling skal foregå. Vælger man at tage rejsen til Polen for at få udført plastikkirurgi, så skal der nemlig medregnes en række andre udgifter end blot den pris, som man giver for selve operationen. Udover du skal betale kirurgen, som foretager operationen, så skal du samtidig også betale transportomkostningerne, der vil være med fly både frem og tilbage.

Derudover skal du også have et sted i Polen at overnatte, hvor du også får noget at spise. Du skal også transportere dig rundt i Polen enten via. bil, bus eller taxa. Det koster alt sammen, og derfor er det vigtigt, at man også husker at medregne priser til andet end blot til selve operationen, hvis man går med tankerne om at rejse til Polen og få foretaget sin operation frem for at få den foretaget i Danmark.

En anden ting, man kan skal tage højde for, er kvaliteten af det arbejde, som lægerne i Polen laver.

Er kvaliteten af det udførte arbejde i Polen lige så godt, som det er i Danmark?

Der er ingen tvivl om, at der findes dygtige læger i Polen. Det er dog ikke sikkert, at det er på alle klinikker, at plastikkirurgien laves lige godt. Det kommer meget an på hvilken klinik i Polen, du vælger til at foretage arbejdet for dig. Det er meget forskelligt hvor dygtige lægerne i Polen er – dog er en ting sikkert. Det er lettere for dig som patient at være sikker på, at kvaliteten af det arbejde, som du får udført er i orden, hvis du får foretaget din operation i Danmark. I Polen er der nemlig i mange tilfælde ikke de samme krav og betingelser, når der skal foretages plastikkirurgi, som der er i Danmark, og derfor kan det godt være svært at være sikker på, at kvaliteten er i orden.

En anden ting er det kommunikative. Det kan være vanskeligt at få en operation, som bliver 100%, som man ønsker det, hvis man får en polsk læge til at udføre operationen frem for en dansk, for det kan nemlig være svært at udtrykke sig for en polsk mand og grundigt og detaljeret forklare ham eller hende præcis, hvordan man ønsker behandlingen skal foregå, og hvordan resultatet skal være.

Få tilsendt 3 tilbud på plastikkirurgi i Danmark

Hvis du har en bestemt type operation, som du gerne vil have lavet ved hjælp af plastikkirurgi, så kan du modtage 3 helt gratis og ganske uforpligtende tilbud på at få foretaget plastikkirurgi her i landet. Indtast dine oplysninger i kontaktboksen og modtag efterfølgende 3 skarpe tilbud ganske gratis og uforpligtende.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned