Plastikkirurgi er en behandling, som man får foretaget med henblik på at opnå et forbedret udseende. Med plastikkirurgi har du mulighed for at få rettet op på mange forskellige ting ved dit udseende.

Plastikkirurgi kan eksempelvis være næseforstørrelse, øjenløft, forstørrelse af bryster. Det kan også være fedtsugninger, hageløft eller forstørrelse af læber.

Plastikkirurgi er både for mænd og kvinder, og der findes mange former for behandling til hvert køn.

Hvilke typer af plastikkirurgi kan du få lavet i Malmö

Man kan blandt andet få foretaget næseforstørrelse- og formindskelse, kæbeforstørrelse- og formindskelse samt en række andre ændringer i sit ansigt.

Der er også mulighed for at få foretaget en fedtsugning, brystløft, læbereduktion, hårtransplantation samt et hav af andre former for plastikkirurgi hos dygtige kirurger i Malmö, som har specialiseret sig inden for plastikkirurgi.

Er det dyrt at få foretaget plastikkirurgi i Malmö?

Nej, det er som udgangspunkt ikke dyrt at få foretaget plastikkirurgi i Malmö.

Hvor meget plastikkirurgi koster er svært at sige, fordi der findes så mange forskellige behandlingsformer, og det er naturligvis ikke dem alle der koster det samme.

Skal man kigge prismæssigt på den samme operation i Malmö og i Danmark, så vil prisforskellen være minimal. I nogle tilfælde kan prisen være en anelse lavere i Malmø, men som oftest vil man ikke se en forskel, som er særlig stor.

Kan det betale sig at tage til Malmø for at få foretaget plastikkirurgi?

Hvis man er bosiddende i Danmark og overvejer at rejse til Malmø for at få foretaget plastikkirurgi, så skla man overveje en række forskellige ting, inden man vælger at rejse afsted. Først og fremmest skal man naturligvis undersøge, hvor meget man skal betale, hvis man skulle have lavet denne samme behandling i Danmark.

Prisen på at få foretaget plastikkirurgi afhænger af hvor omfattende en behandling, man skal have foretaget, og derfor er priserne også varierende. Undersøg derfor først hvor meget du skal betale for en lignende operation i Danmark. Dernæst skal du også medregne omkostninger til benzin, broafgift samt andre eventuelle transportudgifter. Medregn derudover også tidsforbruget både frem og tilbage fra Sverige.

Det vil i nogle tilfælde godt kunne betale sig, men der vil også være nogle situationer, hvor det ikke ville kunne betale sig. Hvis man er bosat i Københavnsområdet, hvor der ikke er så langt til Sverige, så vil det i nogle tilfælde godt kunne betale sig, hvor det måske ikke ville kunne betale sig, hvis man er bosat i Jylland.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned