PlasmaGel læbeforstørrelse

PlasmaGel læbeforstørrelse

At få forstørret sine læber ved hjælp af PlasmaGel giver dig mere fyldige og flotte læber. Det tilfører volumen, så dine læber er mere fremtrædende. Læbeforstørrelse er en af de behandlinger, som er meget udbredt, og der er mange, som får foretaget den. Det skyldes, at forstørrelse af læberne giver et ungt look, og det er der mange, som er på jagt efter.

Sådan foregår en læbeforstørrelsen med brug af PlasmaGel

Når man skal have forstørret sine læber, så foregår dette ved, at en behandler sprøjter væske ind i læben. Dette kan godt gøre en lille smule ondt, men da det er en ganske kortvarig behandling bruges der ikke nogle former for bedøvelse. I visse tilfælde kan det godt være nødvendigt at gøre brug af lokal bedøvelse. Dette afhænger i høj grad også af, hvis du som patient ønsker, når du får foretaget din behandling.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

At få foretaget en læbeforstørrelse ved brug af PlasmaGel er en behandling, som er meget kortvarigt, og man kan se resultatet af behandling med det samme, man har fået den foretaget.

Efter du har fået foretaget din læbeforstørrelse

Når du har fået foretaget behandlingen, hvor du har fået forstørret dine læber, kan der i visse tilfælde forekomme nogle forskellige bivirkninger. Dog er det ikke noget, som du skal være særlig bekymret for, for disse bivirkninger er kun nogle man oplever ganske kortvarigt, og de vil forsvinde relativt kort tid efter, at behandlingen har fundet sted.

Nogle af de bivirkninger, der kan forekomme efter du har fået lavet behandlingen er blandt andet en let tendens til rødmen samt ømhed. Der kan i visse tilfælde også komme blå mærker efter behandlingen, og så er der også en chance for, at det behandlede sted ganske kortvarigt kan være hævet.

Alle ovenstående eksempler på bivirkninger er nogle, som du kun har ganske kortvarigt. Det er ikke nogen du vil have på sigt, så derfor skal du ikke frygte nogle længerevarende bivirkninger, når du har fået fortaget denne behandling.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo