Penisfortykkelse

Penisfortykkelse

PenisfortykkelseDer er rigtig mange mænd, som godt kunne tænke sig at få en større og tykkere penis. Heldigvis er der faktisk også gode muligheder for dette i Danmark, hvor der findes rigtig mange dygtige læger, som kan være behjælpelige med dette.

Sådan foretages en behandling,
hvor du får tykkere penis

Den mest hyppige måde at få lavet tykkere penis på, er ved at gøre brug af patientens eget fedt. Det gøres typisk ved, man benytter noget af fedt, som patienten har i maveregionen. Dette fedt tages ud og sprøjtes ind i penis som fyldestof, således penis bliver tykkere.

Når man får foretaget denne behandling, sker det i lokalbedøvelse.

Bivirkninger som kan forekomme i forbindelse med penisfortykkelse

Som ved mange andre behandlinger, så kan der også være nogle bivirkninger ved at få foretaget en penisfortykkelse. Man kan nemlig i visse tilfælde komme ud for, at der vil opstå klumper på penis, hvilket kan skyldes, at fedtet ikke har fordelt sig ordentligt.

Priser på penisfortykkelse

Priserne på at få en tykkere penis kan variere alt efter, hvilken klinik du vælger at få foretaget behandlingen på. Som udgangspunkt er der ikke væsentlig stor forskel på, hvor meget du kommer til at betale på hver enkelt klinik. Dog kan det være en rigtig god idé at få tilsendt nogle tilbud på, hvad en behandling vil koste dig.

Få tre gode tilbud på at få forlænget din penis hos penisfortykkelse klinikker i Danmark

Kunne du godt tænke dig at modtage tre skarpe tilbud på at få foretaget en fortykkelse af din penis af en dygtig læge i Danmark, som har erfaring og ekspertise indenfor området, så kan du ved at indtaste dine mailoplysninger nedenfor modtage tre gode tilbud på at få foretaget en behandling. Det er helt gratis og uforpligtende at få tilsendt disse tilbud, og du vælger naturligvis selv, om du ønsker at tage imod et af disse, som du får tilsendt.