Peeling

Peeling

Der findes flere forskellige former for peeling, og der har hvert deres formål. Helt overordnet er peeling en behandling af huden, hvor man gør brug af kemisk opløsning. Hvis man gør brug af peeling, kan man reducere ujævnheder i huden, og samtidig kan man øge dannelsen af fibre i læderhuden.

Peeling er blevet meget populært i Danmark blandt folk, som ønsker at få en flottere hud med færre uregelmæssigheder.

I dette indlæg kommer vi omkring:

  • AHA-peeling
  • Fenol-peeling
  • TCA-peeling

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

AHA-peeling

AHA-peeling er også det, som er bedre kendt som peeling med frugtsyre. Dette er den absolut mildeste form, der findes inden for syre til peeling, og den bruges til at ætse det øverste lag af huden, så man kan få en pænere hud. Eftersom AHA-Peeling er en meget mild form for peeling, kan en AHA-peeling ikke bruges til behandling af pigmentering, rynker eller ar, men den kan hjælpe dig godt på vej til en væsentligt flottere hud.

Fenol peeling

Til fenol peeling bruges der en betydeligt stærkere syre end f.eks. AHA-peeling. Når man anvender fenol peeling, er det for at fjerne dybere akne-ar, pigmentering, forstadier forbundet med kræft samt diverse pigmentforandringer.

TCA-peeling

Triklor-eddikesyre er en syreform, som er stærkere end frugtsyren, som man bruger til AHA-peeling. Samtidig er triklor-eddikesyren også den mest udbredte, og den som de fleste mennesker foretrækker. Du kan bruge TCA-peeling til at mindske pigmentforandringer, mindre rynker samt øvrige overfladiske tilstande, du måtte have i huden.

Som oftest skal man regne med, at TCA-peeling kræver flere behandlinger, for man kan opnå den ønskede effekt af behandlingen.

Undgå rynker ved brug af peeling

Hvis du har rynker, som du godt kunne tænke dig at komme af med, så kan peeling måske være den rette løsning for dig. Der er et hav af gode muligheder for at få udført en behandling med peeling, som hjælpe dig godt på vej til at slippe af med de mange, generende rynker, som du måtte have.

Slip af med akne ved brug af peeling

Akne kan være et meget stort problem for mange mennesker, og det er naturligvis også træls at have. Dog er der faktisk gode muligheder for at slippe af med en stor del af din akne. Det kræver blot, at du sørger for at få din akne behandlet.

Peeling kan være løsningen, hvis du ønsker flottere ansigt

Hvis du godt kunne tænke dig at få et flottere og glattere ansigt, så kan en peeling være en super mulighed. Du skal blot finde ud af, hvilken af de tre ovenstående, der passer godt til netop dig. Dette kan afhænge meget af, hvordan din hud ser ud.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo