pandeløftEfterhånden som du bliver ældre og mere mærket af livet, vil dit ansigt selvfølgelig også bære præg af dette. Huden i dit ansigt vil ikke længere være så fast og stram, som den var, da du var ung. Der findes vel ingen mennesker, som for alvor synes, at dette ældningstegn er et gode – de fleste vil afgjort foretrække stadig at have fast og glad hud i deres ansigt – og på deres krop generelt.

At huden bliver mere slap kan udover de rent kosmetiske gener også have den konsekvens, at dine øjenlåg for eksempel begynder at hænge. I den forbindelse risikerer du at få en kraftig hovedpine som følge af dette. Det kan i sidste ende føre til, at man er afhængig af smertestillende medicin bare for at få en normal dagligdag til at fungere.

Operation af pandeløft – hvordan?

Heldigvis er der en simpel løsning – operation! Der er forskellige typer af operationer, som kan hjælpe dig med at genvinde en fastere, strammere hud i ansigtet. Et pandeløft med den klassiske metode er en af disse. En anden, der er værd at nævne. er et pandeløft udført efter endoskopisk metode. Fælles for alle de forskellige typer af operation er, at der på den ene eller den anden måde foretages en “opstramning” af huden i panden. Typisk fjernes overskydende hud – og en syning foretages nær hårgrænsen i tindingen, så der ikke vil efterlades et synligt ar.

Det er altid en rigtig god idé at sondere terrænet for operationer en smule forud for din endelige beslutning. Markedet er stort, og der kan være en relativt stor forskel i de forskellige priser på pandeløft. Hvis du søger på internettet efter for eksempel pandeløft eller øjenbrynsløft, vil du få et væld af forskellige resultater. Efter at have gjort en smule research vil du for alvor være i stand til at træffe en kvalificeret beslutning, om hvilken type operation der er den helt rigtige for dig – samt hvor og hvornår operationen skal finde sted.

Få tre gode tilbud på din operation!

Vi tilbyder dig at finde tre forskellige tilbud på netop den pandeløftsoperation, du har besluttet dig for. Giv os en smule yderligere information, og vi vil i løbet af kort tid vende tilbage med tre skræddersyede tilbud til dig. Hvorvidt du ønsker at gøre brug af et af disse tilbud eller ej, er helt og aldeles op til dig. Det er naturligvis ganske uforpligtende at gøre brug af denne service.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned