Oxygenlift

Oxygenlift

Oxygenlift er en behandling, som har til formål at give dig en flottere hud. Det er også af samme årsag, at denne behandling kaldes for ”den originale Madonna-behandling”.

Et oxygenlift er en behandling, som bliver lavet til både mænd og kvinder for at holde uden flot og ung. Det er en forholdsvis lille behandling, hvor der hverken gøre brug af operationer eller nåle. Straks efter ens oxygenlift behandling har fundet sted, vil man kunne se resultater. Når man får lavet et oxygenlift, vil man opleve en markant forbedring af rynker, hvilket gør, at man kan se yngre ud i længere tid.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Sådan foregår din behandling med oxygen

Når du får foretaget en behandling med oxygen, starter behandlingen altid ud med, at din hud bliver renset. Hvis det er nødvendigt, vil der også blive brugt peeling for at fjerne eventuelle døde hudceller. Når din hud er blevet renset, og din hud er ren og fri for eventuelle døde hudceller kan selve behandlingen starte.

Behandlingen med oxygenlift starter ved, at man presser en række specielle ingredienser og ilt ind i huden under højt tryk. Nogle af de ingredienser, der blandt andet bliver presset ind i huden, er hyaluronsyre og vitaminer. Derudover er der også en række andre  ingredienser.

Der bruges ikke nåle eller lignende, når du får foretaget en behandling med oxygenlift.

Oxygenlift bliver brugt af mænd og kvinder

Oxygenlift er en behandling, der bruges til både mænd og kvinder, og der er flere kendte mennesker, som gør brug af oxygenlift for at få en flottere hud. Nogle af de kendte mennesker, som blandt andet benytter sig af denne behandlingsform er blandt andre Madonna, Justin Timberlake og Molly Sims.

Så hvis du føler, at du går og døjer med glansløs og kedelig hud, og kunne du godt tænke dig at bibeholde den unge og smukke hud, så kan du overveje at få udført en af disse oxygenlift-behandlinger. Det vil uden tvivl give dig en flottere og smukkere hud og mindske det antal af rynker, du har.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links