Opstramning af maveskind

Hvordan opstår slap maveskind?

Slap maveskind kan påstå på flere forskellige måder. De to hyppigste årsager til slap maveskind er ved graviditet, hvor moderens mave vokser meget og så er det desuden også noget, man ofte ser hos folk, som har været igennem et større vægttab, hvor de har tabt mange kilo. Når man taber sig mange kilo, så vil der ofte stadigvæk være en stor mængde maveskind, hvilket som oftest ikke er særlig pænt.

Hvis man døjer med en stor mængde maveskind, som hænger, så er der mulighed for, at man kan få hjælp til at få foretaget en opstramning af maveskindet hos en dygtig kirurg, som har speciale i den type operationer.

Hvem har mulighed for at få opstrammet sit maveskind?

En maveskindoperation kan blive lavet på både mænd og kvinder. Operationen kan udføres succesfuld på næsten enhver mave, hvis personen der får operationen udført ellers er nogenlunde normalvægtig. Hvis man derudover er overvægtig, så er det ikke altid en god idé, at få udført en maveskindsoperation. Det anbefales ikke at få udført en maveskindsoperation, hvis man har et BMI, som er 27 eller derover.

Inden operationen med opstramning af maveskind kan foretages

Inden man kan påbegynde en operation, hvor patienten får fjernet sit maveskind, så skal man først til en forundersøgelse hos en plastikkirurrg. Dette skal man for at sikre, at patienten er egnet til at få foretaget en operation. Til denne undersøgelse vil kirurgen måle og veje dig, og du vil desuden også få undersøgt årsagen til, at du har hængende/slap maveskind.

Hvordan foregår en operation, hvor man får strammet sit maveskind op?

Ganske kort inden operationen tager kirurgen billeder og tegner på din mave. Dette gøres så både du og kirurgen ved præcis, hvor der skal lægges et snit. Efterfølgende vil en narkoselæge giver dig bedøvelsen. Når du er bedøvet, så vil operationen gå i gang, og det overskydende hud vil blive skåret væk. Herefter vil din hud igen blive syet sammen. Der er tale om en operation, som vil tage et sted imellem 2 og 3 timer at få udført. Når du har fået udført operationen, så vil der efterfølgende blive lagt en sugende forbinding på såret.

Efter operationen er foretaget

Når operationen er foretaget, vil patienten kunne mærke smerter i det behandlede område. Dog er det som regel kun ganske kortvarigt lige efter operationen. Her kan det være en rigtig god idé at gøre brug af panodiler med 500 mg, som man bør tage 2 stk af 4 gange dagligt. I visse situationer og for visse patienter kan det være nødvendigt med  stærkere smertestillende medicin. Hvis du har behov for stærkere smertestillende medicin, så vil du få dette udleveret på din klinik af kirurgen. I de første 2 dage efter operationen er foretaget må du ikke gå i bad.

Når de 2 dage er gået, kan du gå i bad, som du har lyst til, og som du plejer. Såret efter operationen tager ikke skader af hverken vand eller sæbe  – du skal dog sørge for at vaske sæben grundigt af og skylle efter med vand. Når du er færdig, skal du vaske dig med et rent håndklæde, og så bør du efterfølgende sætte et lille stykke ”englehud ” på, som kan dække dit sår.

Udøvelse af sport samt hårdt arbejde bør du vente med, indtil der er gået en periode på 6 uger. Du bør i øvrigt sørge for at undgå brug af sauna, dampbad samt svømmehallen indtil trådene er fjernet, hvilket de bliver gjort ca. 2 uger efter, operationen er foretaget.

Hvor meget koster det at få en kirurg til at hjælpe med opstramning af maveskind på en klinik i Danmark i forhold til udlandet?

Hvor meget skal man betale for at få foretaget en operation på en klinik i Danmark i forhold til udlandet kan være meget svært at sige. Det kommer naturligvis an på hvilket land, man  sammenligner Danmark med. Dog skal man i store træk ikke forvente, at der er særligt store besparelser at hente ved at rejse til udlandet for at få udført en opstramning af maveskindet. Der er nemlig også andre udgifter forbundet med en rejse til udlandet end blot selv operationen.

Få 3 gode tilbud på opstramning af maveskind tilsendt pr mail

Hvis du gerne vil have tilsendt 3 gode tilbud på omstramning af dit maveskind, så har du muligheden for at få det gjort her på siden. Det er en god idé at få tilsendt et godt tilbud fra flere forskellige klinikker på at få udført operationen. På den måde er du sikker på, at du får operationen udført til en fair og rimelig pris.

Det eneste du skal gøre for, at du kan modtage 3 gode tilbud på en operation er at indtaste din e-mailadresse her på siden. Når du har indtastet dine kontaktoplysninger i boksen her på siden, så vil der efterfølgende blive taget kontakt til dig fra 3 forskellige klinikker, som alle arbejder med opstramning af maveskind. De vil alle vende retur og give dig et helt konkret tilbud på at få udført opgaven.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned