Omskæring af penis

Omskæring af penis

At få foretaget en omskæring af penis er simpelt. I bund og grund består en omskæring blot i at fjerne forhuden fra penis. Hovedsageligt bliver der foretaget flest omskæring af børn, og typisk er det spædbørn. Dog ser man også, at der bliver foretaget omskæring af drenge – og omskæring af mænd.

Sådan foregår penisomskæring af spædbørn

En penisomskæring af et spædbarn foregår ved, at barnet vil blive spændt fast i en stol, som er særlig foret. Herefter benytter lægen sig af et særlig apparat, som har til formål at holde forhuden tilbage. Når dette apparat er blevet taget i brug, så vil lægen fjerne forhuden på spædbarnet, hvorefter der vil blive brugt anti-bakteriel væske på barnets penis.

At få foretaget en penisomskæring er en meget kortvarig proces, og det kan typisk gøres på mellem fem og ti minutter af en professionel læge.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Efter man har fået foretaget penisomskæringen

Når man har fået omskåret penis, så er det vigtigt, man sørger for at holde området hygiejnisk. Derfor skal man vaske sig selv eller barnet, som har fået foretaget denne operation, hver eneste dag, hvilket skal gøres grundigt med sæbe.

Bivirkninger ved at blive omskåret

Der er nogle forskellige bivirkninger, som den omskårede kan komme til at opleve i forbindelse med, han har fået foretaget penisomskæringen. Først og fremmest kan det naturligvis føre til ubehag hos vedkommende, der har fået foretaget behandlingen. Derudover kan det også føre til seksuelle komplikationer efterfølgende for den person, der er blevet omskåret.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links