Om Kliniko

Hvad er Kliniko?

Om Kliniko

På Kliniko.dk kan du indhente op til tre tilbud fra klinikker og privathospitaler, der kan hjælpe netop dig. Vi har klinikker og privathospitaler i hele landet

med forskellige specialer. Det betyder, at når du indhenter tilbud, er der altid klinikker, der passer til netop dine behov. De tre tilbud er gratis og 100% uforpligtende.

Med de tre tilbud kan du altså hurtigt komme videre, hvis du står og overvejer at få foretaget plastikkirurgi, laserbehandling, en injektion, øjenbehandling eller tandbehandling.

Formålet med Kliniko

Vi har startet Kliniko for at skabe gennemsigtighed i markedet inden for klinikker og privathospitaler. Det er ikke altid let at finde en klinik, der kan hjælpe dig med f.eks. et ansigtsløft.  Det kan nemlig være svært at gennemskue præcis, hvilken operation man har brug for, samt hvem der skal udføre denne.

Vi skaber altså gennemsigtighed i forhold til de mange klinikker og privathospitaler, der findes i Danmark, så du let kan finde den helt rigtige klinik, der udfører det bedste arbejde – uden at betale for mange penge for arbejdet.