Øjenlågsoperation

Øjenlågsoperation

Når man får foretaget en øjenlågsoperation, så er det for at få fjerne alt overskydende fedt og hud, som man måtte have siddende ved sine øjenlåg. Formålet med at udført denne operation er, at man får en mere fast og glatter hud. Derudover vil man efter, at man har fået foretaget øjenlågskirurgi opleve, at man får et væsentligt bedre synsfelt, end man har haft tidligere, så der er flere gode grunde til at få foretaget øjenlågskirurgi hos en af de mange dygtige læger i Danmark, som har specialiseret sig i at foretage denne type af behandlinger.

Hvor meget skal jeg regne med at betale for at få foretaget denne operation?

Der kan være forholdsvis store udsving i priserne på at få foretaget øjenlågskirurgi. Typisk vil en sådan operation have et prisniveau, som vil ligge et sted imellem 7000 og 12.000 kr. Det afhænger i meget høj grad af, hvor omfattende en operation man skal have foretaget. Der er mange, som får foretaget denne operation sammen med en operation af det nedre øjenlåg. På så at sige alle klinikker har du mulighed for at få rabat, hvis du skal have foretaget operation af både øvre og nedre øjenlåg.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Få tre gode tilbud på at få udført en øjenlågsoperation på en klinik nær dig

Inden du bestemmer dig helt for hvilken klinik, du godt kunne tænke dig at få foretaget denne operation på, kan det være en rigtig god idé at få indhentet nogle tilbud fra forskellige klinikker på at få udført netop denne operation.

Der kan nemlig godt være et par tusinde kroner i forskel, og for du kan spare mest muligt, kan du med fordel få tilsendt en række forskellige tilbud på mail. Du vælger naturligvis selv, om du ønsker at gøre brug af et af disse tilbud, som du har fået sendt, og eftersom det er både gratis og helt uforpligtende for dig at få udført denne operation, så har du absolut intet at tabe.

Anvend én af ovenstående samarbejdspartnere for at høre mere.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo