Øjenlågskirurgi

Øjenlågskirurgi

Når man snakker om øjenlågskirurgi, så skal man huske på, at der findes to forskellige former for øjenlåg, man kan udføre kirurgi på – det nedre og det øvre øjenlåg. Her kan du læse om de forskellige former for øjenlågskirurgi – øjenlågskirurgi af øvre øjenlåg og øjenlågskirurgi af nedre øjenlåg. Nederst kan du få tre tilbud fra tre klinikker, der kan hjælpe dig videre, såfremt du ønsker at få foretaget øjenlågskirurgi.

Øjenlågskirurgi af øvre øjenlåg

Hvis man får foretaget øjenlågskirurgi af det øvre øjenlåg, så foregår dette ved, at der bliver fjernet overflødigt og unødvendigt hud og fedt fra patientens øjenlåg. Dette har en række forskellige positive effekter på hvordan patientens helt generelle udseende er, for når man har fået fjernet det overskydende fedt og hud, så giver det et væsentligt mere positivt ansigtsudtryk samtidig med, at man vil opleve en fastere og glattere hud. Derudover er der også mange, som har en mulighed for at forbedret sit synsfelt. 

Øjenlågskirurgi af nedre øjenlåg

Ved at få foretaget øjenlågskirurgi på det nedre øjenlåg, får man mulighed for at give sit ansigt et flottere og langt mere positivt look. Man kan ganske enkelte sige, at man kommer til at se gladere og mere positiv ud af,  at have benyttet sig af denne behandling. Dette skyldes, at poser og slap hud, som har placeret sig under øjnene vil blive fjernet, og det er det, som giver en et væsentligt bedre look end før.

Priser på øjenlågskirurgi

Priserne på at få udført en behandling med øjenlågskirurgi svinger meget og en anden af de ting, som kan være med til at afgøre, hvor meget man skal regne med at betale for sin behandling, er, hvor omfattende en operation, der skal foretages.

Modtag tilbud fra Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Modtag tilbud fra Cerix Privathospital

Gå til Cerix.dk

Fakta om øjenlågskirurgi

  • Operationstid: 45-90 minutter
  • Sygemeldingsperiode: 1-3 dage
  • Bedøvelse: Lokal
  • Første kontrol: 1 uge
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Ingen

Få et godt tilbud på at øjenlågskirurgi

Hvis du har et problem med dit øjenlåg, så kan du få foretaget en rigtig god behandling på en af de mange rigtig gode klinikker, som du kan finde rundt omkring over hele landet. Der er rigtig mange af disse klinikker, som beskæftiger sig med netop denne type af kirurgi. Så der er nok at vælge imellem. Vi anbefaler altid, at du henter et tilbud fra et par stykker, f.eks. Cerix og Roskilde Privathospital.

Hør herunder mere omkring Øjenlågskirurgi hos Cerix Privathospital.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo