Direkte øjenbrynsløft

Direkte øjenbrynsløft

Et øjenbrynsløft er noget, som man får foretaget, hvis man er begyndt at blive generet over nogle af de tegn, der er kommet på, at man er ved at komme op i årene i forhold til sit udseende. Der er flere forskellige måder at få foretaget et øjenbrynsløft på. Det kan enten gøres ganske almindeligt, eller det kan gøres ved brug af botox.

Et øjenbrynsløft er ikke et vanskeligt indgreb på nogen måde, det udføres også blot med lokalbedøvelse, så hvis du er bange for narkose eller andet, så kan du trygt få udført et øjenbrynsløft. Det er en operation, hvor man tager lidt af huden direkte over dine øjenbryn eller ved at løfte hele panden omkring hårgrænsen.

Priser på øjenbrynsløft

Priserne på at få løftet sine øjenbryn kan være meget forskellige, og det afhænger i høj grad af, hvilken klinik man vælger, når man skal have foretaget sin behandling. En anden ting, som kan have indflydelse på, hvor meget man skal regne med at komme af med, når man skal have foretaget denne operation, er, at det også i høj grad afhænger af behandlingens omfang. Nogle patienter har behov for en mere omfattende operation end andre, og det kan også være en af de faktorer, som kan påvirke din pris på en behandling.

Modtag tilbud på øjenbrynsløft

Gå til Cerix.dk

Modtag tilbud på øjenbrynsløft

Gå til Roskilde privathospital

Hvis du gerne vil vide hvad det cirka koster før at du kontakter klinikken, så kan du med disse links se priserne for et par af de bedste klinikker i Danmark:

Vi anbefaler altid, at du udfylder kontaktformularen for at få et tilbud tilpasset dig – priserne er nemlig blot vejledende og det kostet intet at høre hvad det koster.

Fakta om øjenbrynsløft

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Sygemeldingsperiode: 1-2 uger
  • Bedøvelse: Lokal
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen

Få gode tilbud på at få udført direkte øjenbrynsløft

Kunne du godt tænke dig at modtage et godt tilbud på at få udført pandeløft, øjenbrynsløft eller måske øjenbrynsløft med botox, så har du muligheden for dette på flere forskellige klinikker i Danmark, hvor lægerne har specialiseret sig inden for netop denne type af sygdomme. Det er både 100% gratis og ganske uforpligtende at modtage disse tilbud pr. mail. Du vælger naturligvis selv, om du har lyst til at benytte dig af et af de tilbud, som du får tilsendt, men da det er både gratis og uforpligtende, har du absolut intet at tabe. Du finder og modtager tilbud ved at klikke ovenfor på et par af de grønne knapper.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo