Nye bryster

Få nye bryster hvis du ikke er tilfreds med den nuværende størrelse på dine bryster

Hvis du synes, at dine bryster på nuværende tidspunkt er for små, så har du mulighed for at få nye og større bryster. Dette kan gøres ved at gøre brug af eget fedt fra et andet sted på kroppen, som bliver indsat i brysterne, eller det kan gøres ved brug af at brystimplantat. Brystimplantater er dog det mest brugte i Danmark, og dem findes der flere forskellige af.

Hvilke typer af brystimplantater kan bruges

Implantater med saltvand bliver brugt til at give folk større bryster. Hvis man gerne vil have større bryster, så skal man have indsat et brystimplantat. Brystimplantater kan laves på to forskellige måder. Det kan laves enten med saltvand, eller det kan laves med silikone.

Begge dele bliver brugt til at forstørre folks bryster. Dog er der flest, som anvender silikone, når de skal have forstørret deres bryster. Dette skyldes, at silikonebryster som oftest ser en lille smule mere naturlige ud, end bryster som er lavet ved hjælp af saltvand.

Dog er der nogle fordele ved at få indsat brystimplantater, som er lavet af saltvand, som der ikke er ved silikone. Hvis man får indsat et brystimplantat, som er lavet ved hjælp af saltvand, så vil ens bryster føles væsentligt mere naturligt varme, end bryster som er lavet med silikone. Derudover er det også væsentligt mindre besværligt at have bryster med saltvandsimplantater frem for at have bryster med silikoneimplantater, når man skal have foretaget en mammografi, som er en screening mod brystkæft. 

Hvilke alternativer findes der til brystimplantater?

Der findes andre måder at få nye bryster på end ved at få indsat et brystimplantat, som enten er lavet af silikone eller af saltvand. Man kan nemlig også gøre brug af en operation, hvor man får flyttet fedt fra et sted på kroppen og op på sine bryster.

Fedt kan man eksempelvis få flyttet fra ben, hofter, arme eller baller. For at man kan gøre brug af denne type operation, så skal man have nok fedt på kroppen til, at der kan blive taget minimum 500 ml fra et andet sted på ens krop, som kan sættes op på brysterne. Derfor skal man som udgangspunkt have et BMI, som ligger et sted imellem 20 og 30. Derudover skal man samtidig også være ikke-ryger.

Få nye bryster, hvis dine nuværende bryster er deforme

Har du deforme bryster, eller er der forskel på størrelserne på dine bryster? Hvis det er tilfældet, så er løsning på problemet få foretaget en operation, hvor der bliver flyttet fedt fra et sted på din krop og op på et af dine bryster. Dette kan man eksempelvis gøre, hvis det ene af ens bryster er større end det andet.

Hvor kan man få lavet nye bryster i Danmark?

At få indsat et brystimplantat samt brystforstørrelser ved brug af eget fedt er operationer, som er forholdsvis populære indenfor kirurgi i Danmark. Derfor er der samtidig også flere klinikker i landet, som tilbyder at foretage en sådan operation. Hvis du gerne vil have foretaget en operation, hvor du får indsat bryster, så kan det være en god idé at finde ud af, hvad prisen er for en operation, inden du takker ja.

Hvad koster det at få indsat implantater med saltvand?

Generelt set er der meget svingende priser på denne type operationer. Der er flere forskellige ting, som kan påvirke prisen på en operation, hvor man får indsat nye bryster. En af de ting som i høj grad påvirker prisen er, hvilken af de 3 forskellige typer af operationer, man ønske at få en kirurg til at udføre. Prisen på brystimplantater med henholdsvis silikone eller med brug af saltvand er ikke de samme, som prisen på en operation hvor der bliver gjort brug af patientens eget fedt. Derfor kan du med fordel få indhentet nogle forskellige tilbud fra klinikker, som kan hjælpe dig med at få nye bryster.

Få 3 gode tilbud på at få lavet nye bryster

Vil du gerne have nye bryster, så kan dette foregå på mange forskellige klinikker i Danmark. Priserne varierer dog meget, så derfor er det fornuftigt at få tilsendt et par gratis og helt uforpligtende tilbud på at få udført en behandling, som kan hjælpe dig til at få større bryster.

Du kan her på siden indtaste alle dine kontaktoplysninger. Når du har gjort det, så vil der efterfølgende blive tilsendt 3 skarpe tilbud på en operation, hvor du får forstørret dine bryster. Disse 3 tilbud vil komme fra 3 forskellige klinikker, som alle arbejder med blandt andet indsættelse af brystimplantater samt fra klinikker, som arbejder med operationer, hvor man bruger patientens eget fedt.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned