Navlekirurgi

Navlekirurgi

Er du utilfreds med den nuværende måde, din navle ser ud på? Så har du mulighed for at få ændret strukturen på din navle ved brug af navlekirurgi. Der er mange med stor navle, og folk som oplever at have udstående navle, der godt kunne tænke sig at få en pænere navle. Dette er bestemt også muligt ved brug af navlekirurgi, hvis man går ind og retter på strukturen på folks navler – eksempelvis dem som har hængende navler og lignende.

Sådan foregår behandlingen med navlekirurgi

Fremgangsmåden ved navlekirurgi variere alt afhængig af hvordan den enkelte patient ser ud.

Normalvis foretager man dog navlekirurgi ved, at man fjerner den hud, som sidder omkring navlen, for at flytte den højere op. Herefter sys huden sammen igen.

Hvis det blot er en mindre ændring  af udseendet på din navle, så vil lægen i stedet for korrigere ved hjælp af små snit, som sidder i eller omkring navlen.

Når du får foretaget navlekirurgi, så foregår dette i lokal eller fuld bedøvelse. Det variere fra patient til patient alt afhængig af hvor omfattende behandlingen skal være. 

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Indhent et tilbud på at få udført navlekirurgi

Der findes flere forskellige klinikker i Danmark, som kan hjælpe dig med at få foretaget en behandling, hvor din navles udseende kan ændres efter dit ønske. Priserne svinger lidt fra klinik til klinik, og derfor kan det være en god idé at modtage nogle tilbud på, hvad det vil koste dig at få udført en operation, hvor du får foretaget navlekirurgi.

Bivirkninger og komplikationer i forbindelse med navlekirurgi

Når du får udført navlekirurgi kan der i visse tilfælde forekomme en række forskellige bivirkninger. Dette er dog ikke altid, man oplever dette efter en operation.

Nogle af de hyppigste bivirkninger, der findes i forbindelse med udførslen af denne behandling er blandt andet følgevirkninger, der kan forekomme efter den bedøvelse, som du har fået i forbindelse med operationen. Derudover kan man også være udsat for, at man oplever dårlig heling af sår eller blodansamlinger samt infektion.

Der findes så at sige ingen kirurgiske indgreb, som er helt risikofrie. Dog er det meget få at disse, som kan give dig meget alvorlige følger.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links